Şanlıurfada Korkunç Kaza: 5 Ölü

10.05.2010
78
Şanlıurfada Korkunç Kaza: 5 Ölü

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, otomobil ile kamyonun kafa kafaya çarpışması sonucu 2’si kadın 5 kişi hayatını kaybetti. Bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 04.30 sıralarında Şanlıurfa-Suruç Karayolu’nda meydana geldi. 63 VA 275 plakalı otomobili kullanan 52 yaşındaki Nurettin Çiçek’in, direksiyon başında uyuması sonucu, karşı yönden gelen 33 yaşındaki Ahmet Köse yönetimindeki 63 LR 170 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

Şiddetli çarpmanın etkisiyle otomobil ile kamyonetin ön kısımları demir yığınına dönerken, kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü Nurettin Çiçek, yanında oturan Bozova ilçesinde okul müdürü olduğu ileri sürülen 52 yaşındaki Ömer Toprak, arka koltukta oturan 42 yaşındaki Hatice Toprak, 18 yaşındaki İbrahim Halil Hayırlı ile üzerinde kimlik çıkmayan bir kadın hayatını kaybetti.

Kazada hafif şekilde yaralanan kamyon sürücüsü Ahmet Köse, olası bir saldırıya karşı jandarmaya ait zırhlı araca alındı. Şiddetli çarpışma sonucu şarampole yuvarlanan otomobildeki parçalanmış cesetlerin çıkarılması için Şanlıurfa itfaiyesi kaza-kırım ekipleri ile sivil savunma ekipleri olay yerine çağrıldı. Demir yığınına dönen otomobil içerisindeki cesetler, yaklaşık 2 saat süren bir çalışmanın ardından güçlükle çıkarıldı. Ceset torbalarına konulan cenazeler, olay yerine çağrılan ambulansla otopsi yapılmak üzere Suruç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada, kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Suruç-Birecik Karayolu ulaşıma açılırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.