Sanalika hileleri Gercek mi

25.01.2011
95
Sanalika hileleri Gercek mi

Sanalika hileleri Gercek mi Bir çok forum ve paylaşım sitesinde sanalika oyunu hakkında bilgiler verilmektedir. sanalika hileleri altında da bir çok yazılmış haber bulunmaktadır

Sanalika oyununda, hileler elbette vardır. Ama, bir çok forum sitesinde verilen hile çeşitleri kesinlikle yanlıştır. Hile yapan oyuncular sistem tarafından uzaklaştırılmaktadır. Sizlere tavsiyemiz sanalika hilelerini aramayınız. Zaten arasanızda bulacağınız fazla bir bilgi yok!!! Sanalika hakkında biraz bilgi vermek gerekirse, çoğunluk olarak erkek kullanıcıları vardır. Oyunda gördüğüm ortamlar açıkcası benim hoşuma gitmedi!!! Küfürler, sapık kişiler oyunda çoğunlukta!!!

Sevgili sanalika kullanıcıları,

Sitemizde bulunan sesli sohbet, sesli chat odalarında görüntülü ve sesli bir şekilde 24 saat boyunca seviyeli bir şekilde sohbet edebilirsiniz. Sitemizde bulunan tüm sesli sohbet odaları günün her saatinde yetkili arkadaşlarımız tarafından gözetlenmekte olup, seviyesiz şekilde konuşan kullanıcılar sistemden geçiçi olarak uzaklaştırılır. Sitemizde bulunan sohbet odalarını denemenizi tavsiye ediyoruz. Üyeliklermiz tamamen ücretsiz olup, bir kaç saniye içinde çok kolay bir şekilde üye olabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.