Sana Bir Sır Vereceğim bitiyor mu?

Sana Bir Sır Vereceğim bitiyor mu?

FOX ekranlarında yayınlanan ve bir kaç bölüm sonra yayından kaldırılması planlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

FOXta yaz aylarında yayınlanmaya başlayan fantastik gençlik dizisi Sana Bir Sır Vereceğimin yayından kaldırılacağı yönündeki haberlerin ardından dizinin hayranları sosyal medyada kampanya başlatarak kanal yönetiminden dizinin devam etmesini istediler.

DİZİ YENİ YILA KADAR DEVAM EDECEK
Vatan Gazetesi televizyon yazarı Oya Doğan, kişisel twitter hesabından duyurduğu haberde, Sana Bir Sır Vereceğimin Aralık ayı sonuna kadar kesin olarak yayında kalacağını yazdı. Dizinin yeni yıldaki akıbeti ise henüz netlik kazanmadı.

GÜNÜ DEĞİŞİNCE REYTİNGLERİ DÜŞMÜŞTÜ
Başrollerinde Murat Han, Esra Ronabar, Ekin Koç ve Demet Özdemirin oynadığı dizi, özellikle sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahipti. Dizi ilk olarak yayınlandığı Cuma akşamları, gün birincisi olurken, Stardaki Medcezire karşı da reyting başarısı yakalamıştı. Ancak Karagül dizisinin yeni bölümlerinin yayınlanmasıyla, Sana Bir Sır Vereceğim gün değiştirerek Pazara alınmış ve ardından reytinglerde düşüş yaşamıştı.

FOXTA 2 DİZİ BİTİYOR
FOX TV, Bir Aşk Hikayesi ile Babam Sınıfta Kaldı dizilerini de kesin olarak bitirme kararı aldı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.