Samsung Galaxy S II Plus fiyatlandı

Samsung Galaxy S II Plus fiyatlandı

Samsungun 10 Ocakta tanıtımını yaptığı Galaxy S II Plusın fiyatı ve çıkış tarihi üzerindeki sis perdesi nihayet aralandı. VR-Zone sitesinin bizlerle paylaştığı bilgiler ışığında, GT-I9105 model numaralı akıllı telefonun Tayvandaki tavsiye edilen perakende satış fiyatı 13.900 Tayvan Doları olacak. Merak edenler için bu meblağın kendi para birimimizle karşılığı yaklaşık 839 TL. Galaxy S II Plusın mavi renkli modelinin satışına bu ay içinde başlanması planlanırken, beyaz renkli modelin satışı şubat ayına sarkacak.

Dünya genelinde önemli bir satış başarısı yakalayan Galaxy S II ile Galaxy S II Plus arasında pek çok ortak noktanın bulunduğunu söylemek mümkün. En büyük değişim işlemci tarafında yaşanmış. Samsung, Galaxy S II Plusta, ARMın Cortex-A9 tasarımını temel alan ve 1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Broadcom BC28155 platformunu tercih etmiş.

4.3-inç büyüklüğündeki dokunmatik kapasitif Super AMOLED Plus ekranı, 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlük sunan akıllı telefon, 1 GB RAMe ve 8 GBlık dahili depolama alanına sahip. Kapasitenin yetersiz kaldığı durumlarda, microSD kartlar (64 GBa kadar) devreye giriyor. Yine karşılaştırma yapmak gerekirse Galaxy S II, 16 GBlık ve 32 GBlık dahili depolama alanı seçenekleriyle geliyordu.

Ön yüzünde 2 megapiksel çözünürlüğünde, arka yüzünde ise 8 megapiksel çözünürlüğünde olmak üzere iki adet kameraya yer verilen akıllı telefonun mobil işletim sistemi Android 4.1.2 Jelly Bean. Tasarım tarafında göze çarpan tek farklılık ise 1.650 mAhlik bataryanın kapağının yüzeyinin pürüzsüz olması. Galaxy S II Plus ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.