Samsung Galaxy Note IIye pembe renk seçeneği yolda

Samsung Galaxy Note IIye pembe renk seçeneği yolda

Titanyum grisi, mermer beyazı, kehribar kahverengisi ve şarap kırmızısı olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip Galaxy Note IIye sürpriz şekilde beşinci renk seçeneği eklendi. Pembe renkli Galaxy Note II, Samsung Tayvanın resmi internet sitesi üzerinden boy gösterdi.

Geri sayımın başladığı 14 Şubat Sevgililer Gününe özel hazırladığı düşünülen pembe renkli Galaxy Note IInin, Tayvan dışındaki ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor. Renk değişiminden S-Pen aksesuarının da nasibini aldığını not düşelim. Kutu içeriğinde ise göze çarpan herhangi bir değişiklik yok.

Kasım ayının sonlarına doğru dünya genelinde 5 milyonluk satış barajını aşan Galaxy Note II, 1.6 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Exynos 4 Quad platformu, Mali-400MP4 grafik işlem birimi, 2 GB RAM, Android 4.1.x Jelly Bean mobil işletim sistemi, 5.5-inç büyüklüğünde Super AMOLED HD ekran, 1.9 MP ön / 8 MP arka kamera ve 3.100 mAh kapasiteli batarya gibi teknik özellikleri bir araya getiriyor. Akıllı telefon – tablet melezinin daha detaylı görsellerine aşağıdaki fotoğraf galerimizden ulaşabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.