Sakarya Fırat 94. Bölüm Fragmanı izle 18 Ocak Carşamba

Sakarya Fırat 94. Bölüm Fragmanı izle 18 Ocak Carşamba

Sakarya Fırat 94. Bölüm Fragmanı izle TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat 94. Bölüm Fragmanı online internetten izle Sakarya Fırat 18 Ocak Çarşamba Fragmanı izle

Sakarya Fırat 93. Bölüm Özeti; Sakarya Fırat nefes nefese bir bölümle daha ekranlarınızda olacak Suriyeli Bassam’ın kurduğu mayın tuzağından kıl payı kurtulan Poyraz Timi, teslim olan kadın terörist Azat’la Çeliktepe’ye döner.

Ama işler Sait için hiç de kolay değildir. Osman ve Poyraz Timi’nin de fark ettiği Sait’teki gariplik onları tedirgin eder. Sait çıkmaz bir yola girmiş Azat’a âşık olmuştur. Diğer taraftan Bassam’ın başarısız girişimi Miro’yu keyiflendirir. Bassam ise boş durmak niyetinde değildir.

Sakarya Fırat 94. Bölüm Fragmanı izle, Sakarya Fırat 94. Bölüm Fragmanı, Sakarya Fırat 94. Bölüm Fragmanı izle, Sakarya Fırat 94. Bölüm Fragmanı Seyret, Sakarya Fırat 94. Bölüm Fragmanı Full izle, Sakarya Fırat 95. Bölüm Fragmanı izle, Sakarya Fırat Son Bölüm Fragmanı izle

Ama karşısında yine Poyraz Timi ve Osman’ı bulur. Atabey’de ise İbrahim ve Fatma hâkim karşısına çıkarlar, ama hâkimin verdiği karar herkesi şok eder.

Sakarya Fırat 94. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.