Sakarya Fırat 108.Bölüm Fragmanı İzle

Sakarya Fırat 108.Bölüm Fragmanı İzle

Sakarya Fırat 108.Bölüm Fragmanı izle, Sakarya Fırat 108. Bölüm Fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat 108. Bölüm Fragmanı online internetten izle Sakarya Fırat 2 Mayıs Çarşamba Fragmanı izle

Sakarya Fırat 107.Bölüm Özeti; Sakarya Fırat’ta heyecan fırtınası devam ediyor. Osman ve Poyraz Timi dağda kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerliyor. Hedefteki Necla ve Miro ise kamptan ayrılmak ve Kerküklü’nün istihbarat aldığı mevkiden geçmek için hazırlıklar yapıyor.

Seyfi’nin ihanetini öğrenen Bakır ise Seyfi’nin hesabını kesiyor. Ama Necla’ya ulaşmak için çok geç kalmış olabilir. Osman, Mahmut’un intikamı için hiçbir engel tanımıyor. Dualarla çıkılan yolda Osman ve Poyraz Timi, dağda soluk soluğa bir mücadeleye girişiyor.

Sakarya Fırat 108.Bölüm Fragmanı İzle, Sakarya Fırat 108.Bölüm Fragmanı, Sakarya Fırat 108.Bölüm Fragmanı Seyret, Sakarya Fırat 108.Bölüm Fragmanı Full İzle, Sakarya Fırat 2 Mayıs Fragmanı İzle, Sakarya Fırat Yeni Bölüm Fragmanı İzle, Sakarya Fırat 109.Bölüm Fragmanı İzle, Sakarya Fırat Son Bölüm Fragmanı İzle

Sakarya Fırat Dizi Konusu; “İsimsiz kahramanlar için 71 dakikalık saygı duruşu”.: SAKARYA FIRAT
Dizi, 25 yıldır devam eden acı dolu sürecin hikâyesidir. Türkiye’yi kuşatan terör ve terörün söndürdüğü, yerinden ettiği hayatların hikâyesi.

Ve bütün saldırılara, bütün imkânsızlıklara canını ortaya koyarak göğüs geren Mehmetçik’e, binlerce şehit ve gaziye, isimsiz kahramanlara saygı duruşu niteliğinde bir yapım..

Aynı topraklardan doğan, aynı topraklarda akan iki nehrin, ayrılığa ve bölünmeye karşı savaşı: Sakarya Fırat

Sakarya Fırat 108. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.