Şafak Sezer kimdir?

02.06.2016
82
Şafak Sezer kimdir?

Büyükçekmece’deki evini tadilat yaptıran Şafak Sezere mimarlık şirketi tarafından dava açıldı. Konu ile ilgili Şafak Sezerin avukatından açıklama geldi. Peki Şafak Sezer kimdir? İşte detaylı bilgiler.

Oyuncu Şafak Sezer’in Büyükçekmece’deki evininin tadilatını yapan şirket, 896 bin lira alacağı olduğunu öne sürerek, fazlaya dair haklarının saklı kalması kaydı ile şimdilik 200 bin liralık alacağının tahsili için dava açtı. 6 kişilik bilirkişi heyeti ile tadilat yapılan evde keşif yapıldı.

Tuğcu Tasarım Mimarlık Limited şirketinin avukatı Uğur Önkol, Büyükçekmece Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açtığı, ancak görevsizlikle Bakırköy Tüketici Mahkemesi’ne gönderilen dava dilekçesinde, müvekkili şirket ile davalı Şafak Sezer’in Büyükçekmece’deki evinin iç ve bahçe Dekorasyonun yapımı için 2013 yılında anlaşma imzaladığını belirtildi.

SEZER’İN AVUKATINDAN YANIT
Şafak Sezer’in Avukatı Nevzat Gülüm ise dava dosyasına koyduğu yanıt dilekçesinde, sözleşme gereği 120 günde tüm işlerin bitirilip teslim edilmesi gerekirken bu süre içerisinde evin teslim edilmediğini, müvekkilinin evde yapılan tadilat nedeniyle başka bir yerde yaşamak zorunda kaldığını ve süre aşımı nedeniyle maddi ve manevi zarara uğradığını, müvekkilinin yaptığı araştırmada alınan faturaların fahiş fiyatlandırıldığını, çalışma bölümündeki tavanın çöktüğünü, eksik ve özensiz yapılan işler nedeniyle bir başka firmaya onarım yaptırıldığını belirtilerek davanın reddini talep etti.

Şafak Sezer Kimdir?

(d. 10 Ekim 1970; Sincan, Ankara), Türk Oyuncu, senarist ve yönetmen. 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosunda Haldun Tanerin Eşeğin Gölgesinde adlı oyunla Ankarada Oktay Kara ve Taylan Velioğlu ile ilk olarak sahneye çıktı. Ankara Halk Tiyatrosunda Devri Yalan, Başımızda Pakbulut, Sen Bu Seçimi Unut, Saddamı Kim Öptü, Şirinler, Edi Büdü ve Uzaylı Arif adlı oyunlarla, Ankara Ekin Tiyatrosunda ise Biz Bu İhtilali Niye Yaptık, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz adlı oyunlarla seyirci karşısına çıktı. Dario Fonun Yüzsüz adlı oyunundan sonra Dokuz Eylül Üniversitesinin çektiği Bir Düğün Masalı adlı filmde rol alan sanatçının yer aldığı televizyon dizileri: Televizyon Çocuğu (Okan Bayülgen`in programı), Sıdıka, Baskül Ailesi, Dostlar Pasajı, Şafak Vakti ve Reyting Hamdi. Üçlü Oyun filminden sonra sanatçı Vizontele için kamera karşısına geçti. Daha sonra da Turkfilmi adlı yapım şirketinin ilk filmi olan Rus Gelinde Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Kaan Boztepele birlikte rol aldı.Şafak Sezer’in bugünkü ününe kavuşmasında, şovmen Boran Kaya’nın sunduğu İner misin Çıkar mısın? adlı Yarışma programının rolü büyüktür. Zira o dönemin en beğenilen yarışma programlarından biri olan İner misin Çıkar mısın?da Şafak Sezer birinci olmuştur.
Hapis cezası
Şafak Sezer 2012 yılında Alemin Kralı dizisinin setinde gürültü yaptığı gerekçesiyle bir kamera asistanına fiziksel saldırıda bulunmaktan suçlu bulundu ve Aralık 2013te 13 ay hapis cezası aldı. Hükmün açıklanması geri bırakıldı.
Gezi Parkı protestoları
Şafak Sezer gezi parkı protestolarına sosyal medyada destek verdi. 21 Temmuz 2013te Barbaros Bulvarını trafiğe kapatan protestocu grupta yer aldı. Daha sonra Ak Parti İstanbul İl Başkanlığının verdiği bir iftar yemeğinde protestolara verdiği destek nedeniyle dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğandan özür diledi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.