Rüzgarın Kalbi hangi gün yayınlanıyor?

Rüzgarın Kalbi hangi gün yayınlanıyor?

Rüzgarın Kalbi hayranları dikkat! FOX’un sevilen dizisi Rüzgarın Kalbi gün değiştirdi. Rüzgarın Kalbi Günü yayın tarihi ne? Rüzgarın Kalbi günü ne zaman yayınlanacak

Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Başak Daşman, Ahmet Saraçoğlu, Batuhan Begimgil, Ebru Aykaç, Mehmetcan Mincinozlu ve Cezmi Baskın’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Filiz Gülmez Pakman’ın oturduğu, senaryosunu Özge Efendioğlu’nun kaleme aldığı ve Cumartesi günleri ekrana gelen Rüzgarın Kalbi dizisi, bundan böyle Pazartesi günleri yayınlanacak.

Yapımcılığını Filmevi Yapım’ın üstlendiği Rüzgarın Kalbi, yeni bölümleriyle 17 Ekim’den itibaren her Pazartesi 20.00’da FOX’ta.

Rüzgarın Kalbi Dizisi Konusu

Öylesine büyük bir aşktı ki onların yaşadığı ama sonu mutlu bitmedi. Bir trafik kazasında kaybetti canından çok sevdiği Meltem’i. Sevdiğini kaybettikten sonra her şeyden uzaklaşmak için Bosna Hersek’e gider ve uzun bir süre ailesi dahil hiç kimse ile irtibat kurmaz. Ailesi çok zengin olan Boran Holding’in sahibi olan annesi Vahide ve Dayısı Kemal ile uzun araştırmalar sonucuna Rüzgar’ın yerini bulurlar. Dayısı Kemal gidip Rüzgar’ı olduğu yerden alıp İstanbul’a getirir. Ancak Rüzgar hala acılarını, anılarını unutamamıştır. Kalabalıktan insanlardan sürekli kaçar olmuştur.

Hayatları ileride kesişecek olan Zeynep ile Kutay’ın düğünlerine 1 hafta vardır tüm hazırlıklar sürerken aldatıldığını öğrenen Zeynep her şeyi herkesi bırakıp kaçar ve dedesi Muammer’in ve teyzesi Ayla’nın yaşadığı Foça’ya gider. Gittiği sırada Rüzgar’ın kulübesinin yakınlarında baygınlık geçirir. Zeynep ile Rüzgar’ın hikayesi tamda bu noktada başlamış olur.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.