Roma Juventus maçını canlı izle

02.04.2011
81
Roma Juventus maçını canlı izle

Roma Juventus maçını canlı izle Roma Juventus maçını canlı seyret Roma Juventus maçı canlı izle Roma Juventus canlı izle Roma Juventus canlı izle

Roma Juventus maçını canlı izle Bu haftanın Milan – Inter kapışmasından sonraki ikinci büyük maçında yine 7 kız kardeşlerden ikisi Roma ve Juventus, Olimpico Stadı’nda kozlarını paylaşacaklar.

Ligde 6. sırada yer alan Roma şu anda UEFA’nın son biletini alan takım konumunda ve 7. sıradaki Juventus’un 5 puan önünde. Milan – Inter nasıl şampiyonluk mücadelesiyse Roma – Juventus eşleşmesi için de Avrupa’ya gidişin son randevusu şeklinde konuşmak mümkün.

Juventus’ta Paolo De Ceglio, Fabio Quagliarella ve Luca Toni’nin sakatlıkları devam ediyor. Vincenzo IaQuinta ise antrenmanlara başladı. Roma’da ise Francesco Totti hala cezalı ve Adriano da sakat. Roma’nın hücum hattında Mirko Vucinic ve Marco Borriello’nun başlaması ve Jeremy Menez’in de bu ikiliye arkadan destek vermesi bekleniyor.

Juve’ye karşı büyük avantaj yakalamış olan Roma’nın kendi evinde bu avantajı kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Ev sahibi kaybetmez.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.