Roma inter Maçını Canlı izle

19.04.2011
85
Roma inter Maçını Canlı izle

Roma inter Maçı Canlı izle Roma inter Maçı Canlı Seyret Roma inter Maçını Canlı izle Roma inter Maçını izle Roma inter Canlı izle

İtalya’da sezon başında 80’e yakın takımla başlayan İtalya Kupası’nda artık takımlar sona doğru ilerliyor ve yarı finaller gelip çattı. 7 kız kardeşten Roma ve Inter’i yarı finalde karşı karşıya getiren eşleşme, büyük hedeflerini kaybetmiş iki önemli takımın karşılaşması anlamına geliyor.

Artık Inter’in bütün hedefleri son buldu. Şampiyonluk şansları geçtiğimiz hafta Ennio Tardini’de Parma’ya yenilmeleri sonrasında tamamen bitti. Şampiyonlar Ligi’ni de garantilemiş durumdalar ve artık yitirilmiş sezonda önlerinde kalan tek şey İtalya Kupası. Fakat böyle kayıp bir sezonda kupa için futbolcuları ne kadar motive edebilecekler orası muamma.

Roma’nın tek hedefi Avrupa’ya gitmek ve bunu ligde 6. olarak ya da kupada ilerleyerek başarmak istiyorlar. Onlar için sezon biteli çok oldu ve İtalya Kupası uzun zamandır Roma için bir motivasyon unsuru olmayı sürdürüyor. Roma kendi evindeki ilk maçta avantajlı bir skor elde etmek içn elinden geleni yapacaktır. Ev sahibinin kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

* İtalya Kupası Yarı Final mücadelesi, çift maç üzerinden oynanacaktır. İlk karşılaşmalar oynanıyor.

* Roma evinde son 7 maçta 1 kez kazandı (2B-4M).

* Roma’nın son 8 maçının 6’sı ÜST bitti.

* Roma, İtalya Kupası’nda sırasıyla Lazio ve Juventus’u eledi.

* Inter son 5 maçının 4’ünü kaybetti (1G).

* Inter deplasmanda son 3 maçını kaybetti.

* Inter’in son 3 maçı TGS 2-3 aralığında bitti.

* Inter, İtalya Kupası’nda sırasıyla Genoa ve Napoli’yi eledi.

* Roma ile Inter arasındaki son 11 maçın 8’i ÜST bitti.

* Roma evinde son 2 maçta Inter’i yendi.

* Roma ile Inter son 6 sezonda 5 kez İtalya Kupası finalinde karşı karşıya geldiler. Bu kez ise yarı finalde kozlarını paylaşacaklar. Son 6 sezonda 3 kez Inter, 2 kez Roma İtalya Kupası’nın sahibi oldu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.