Renk otoritesi Essie artık Türkiye’de

09.02.2013
74
Renk otoritesi Essie artık Türkiye’de

Trendlere ön Veren Renkler Essie ile Tırnaklarınızda!

Amerika’nın Tırnak Uzmanı ESSIE’den 90 Farklı Renk Seçeneği ve Her Tırnak Tipine Özel 12 Bakım Ürünü

Ünlülerin ve dünyanın her yerindeki kadınların vazgeçilmezi ESSIE; modayı defilelerden tırnaklara taşıyan 90 farklı renk seçeneği ve her tırnak tipine özel 12 bakım ürünü ile artık Türkiye’de.

Modanın günlük hayatımıza yansıması olan ESSIE’nin geniş renk paleti ile iş toplantılarından arkadaş buluşmalarına, gece partilerinden düğün gününüze kadar farklı her an ve ruh haliniz için favori bir ESSIE’niz olacak.

Sınırları zorlayan bir renk paletine sahip olan, Amerika’nın tırnak uzmanı ESSIE; ilk aşamada 90 farklı renk seçeneği ile bizlerle buluşuyor. Trendleri yakından takip ederek nefes kesici tırnaklara kavuşmak ESSIE ile çok kolay. Favoriniz haline gelecek renklerden oluşan geniş paletinin yanı sıra bakım serisi ile de mükemmel bir manikür deneyimi yaşatan ESSIE; dünyanın her yerindeki kadınların kendilerini daha iyi ve daha güçlü hissetmeleri için 1981 yılında yaratıldı. Markanın kurucusu ve kreatif direktörü Essie Weingarten renkler konusundaki yaratıcı bakış açısı ile Amerika başta olmak üzere tüm dünyanın en önemli tırnak markasını yaratmış oldu. Kadınların kendilerini renkler ile ifade etmesini sağlayan ESSIE; koleksiyonlarında yer alan ojelerin isimleri ile de dikkat çekiyor. Essie Weingarten tarafından yaratılan isimler ile her renk bir kişilik kazanarak kadınlara daha da yakın hale geliyor. “Sugar Daddy”, “Bahama Mama”, “Meet me at sunset”, “Mademoiselle” ve “Ballet Slippers” gibi renklerin yanı sıra, her sezon moda şovlarından ilham alınarak sezonun öne çıkan trendleri doğrultusunda yaratılan yeni koleksiyonlar da ESSIE severlerin beğenisine sunuluyor. Dönemsel olarak da özel ortaklıklar ile sınırlı sayıda üretilen koleksiyonlar ESSIE’ye heyecan katmaya devam ediyor.

L’Oréal Türkiye Pazarlama Direktörü Sn. Beyza Kapu ESSIE lansmanı kapsamında: “L’Oréal yüz yılı aşkın bir süredir kendini yalnızca bir işe adamış durumda; bu da “Güzellik”. L’Oréal’in global etiği kapsamında güzellik evrensel bir dil. Bu sebeple dünyanın her yerindeki kadınlara kalite, etki ve güvenlik bakımından en gelişmiş kozmetik inovasyonları sunmayı görev edinmiş durumdayız. Bu anlamda ESSIE de bizi çok heyecanlandıran bir marka. Amerika’nın tırnak uzmanı olarak ESSIE; kadınlara benzersiz renk seçeneklerinin yanı sıra tırnakları ile kendilerini ifade etme, daha güçlü ve daha mutlu hissetme olanağı sunuyor. 2010 yılında L’Oréal ailesine katılan ESSIE’nin Türkiye lansmanında ilk aşamada 90 farklı rengi sizlerle buluşturuyor olacağız. Markanın kurucusu ve kreatif direktörü Essie Weingarten’in de dediği gibi tırnaklarımız sahip olduğumuz en iyi aksesuarlarımız ve onları ESSIE renkleri ile muhteşem hale dönüştürerek daha şık, daha trend bir görünüme kavuşmak artık çok kolay.” dedi.

ESSIE Türkiye Ürün Müdürü Esra Aydın ise lansmanda gerçekleştirdiği konuşmasında ESSIE ojelerinin üstün salon kalitesindeki performansına de değinerek: “ ESSIE ojelerinin renk paletinde yaklaşık 250 farklı seçenek bulunuyor. Biz ilk aşamada 90 renk çeşidini sizlerle buluşturuyoruz. ESSIE’nin üstün formülü sayesinde parlak, uzun süre dayanıklı ve hızlı kuruyan ojeler artık sizin için de vazgeçilmez olacak. ESSIE dinamik ve eğlenceli yapısını hiçbir zaman kaybetmeyen bir marka. ESSIE renklerinin sahip olduğu enerji kadınların tırnaklarında bambaşka bir güce dönüşüyor. Her sezon öne çıkan ESSIE moda renklerinin yanı sıra her tırnak tipine özel bakım ürünleri bulunuyor. Tek seferde kolay uygulama sağlayan özel fırçası ve oje formülünü 2 yıl dayanıklı tutabilen özel şişe tasarımı ile ESSIE; ilk tanışma anınızdan itibaren bambaşka bir manikür ve oje deneyimi yaşatıyor. Moda tutkunuzu ulaşılabilir hale getiren ESSIE ojelerinin içeriğinde sağlığa zararlı kimyasallar arasında yer alan Formuldehit, DPB ve Tuline de bulunmuyor. Her sezon podyumlardan takip ettiğiniz moda renkleri artık ESSIE ile tırnaklarınızda taşıyabilmek mümkün.” açıklamalarında bulundu.

ESSIE tüm bu cazibe noktaları ile kraliyet ailesi mensuplarından Hollywood yıldızlarına kadar büyük bir hayran kitlesine sahip nadir markalardan birisi. İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in 1989 yılından beri favori rengi “mademoiselle”; 2011 yılında İngiltere Prensesi Kate Middleton’ın da düğün gününde tırnaklarını Essie Weingarten’ın şahsi favorilerinden olan “ballet slippers” süsledi.

ESSIE’ye aşık olan bazı ünlüler ve favori ESSIE’leri:

Siz de ESSIE aşkı ile hemen tanışın ve favori renklerinizi belirlemeye başlayın. Unutmayın Essie Weingarten’ın da dediği gibi tırnaklarınız sizin mücevherlerinizdir.

Essie Oje Ürünleri Satış Fiyatı : 27.50 TL
Essie Bakım Serisi Ürünleri Satış Fiyatı : 29.99 TL

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.