Rekabetçi Hareketler Bunlar!

22.05.2011
83
Rekabetçi Hareketler Bunlar!

Yıılmaz Erdoğan’ın kurduğu BKM Mutfak ekibinde yetişen ve ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ isimli televizyon programı ile tanınan Ersin Korkut, Şahin Irmak ve Büşra Pekin, şimdilerde tatlı bir rekabet içine girdiler.

FARKLI PROJELERDE ROL ALDILAR
* 6 Mayıs’ta gösterime giren ‘Gişe Memuru’ isimli filmde, kadın gişe memurunu canlandıran Büşra Pekin; 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali yarışmasında, filmdeki rolü ile adından söz ettirdi.
* ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ programının ‘Hıyarlı Baba’sı olarak tanınan Şahin Irmak, ‘Neşeli Hayat’, ‘Çok Film Hareketler Bunlar’ ve ‘Kutsal Damacana’daki yardımcı rollerinden sonra ilk başrolünü, Milas’ın Bafa ilçesinde çekilen ve Kasım 2011’de vizyona girecek olan ‘Entelköy’ filminde oynadı.
* Ekibin en komik üyelerinden birisi olarak gösterilen Ersin Korkut, ‘Kutsal Damacana Dracoola’ filminde Şafak Sezer’in yerine başrol oynayarak büyük beğeni topladı. Film, 230 bin kişi tarafından izlendi.

YEPYENİ BİR KOMEDİ DİZİSİ
BKM Oyuncuları, şimdilerde yeni bir projeyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ isimli televizyon programı ile tanınan ve daha sonra BKM Mutfak ekibinden ayrılan Şahin Irmak, Gülhan Tekin, Murat Eken, Bülent Emrah Parlak ve Büşra Pekin yeni bir komedi dizisi hazırlıyor. Dizide hem rol alıp hem de senaryoyu yazacaklarını açıklayan ekibin adını sır gibi sakladıkları dizi; Haziran ayı sonunda yayınlanacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.