Reis 3. Bölüm Fragmanı izle

Reis 3. Bölüm Fragmanı izle

Reis 3. Bölüm Fragmanı izle Reis 3. Bölüm izle Reis 3. Bölüm Fragmanı izle Reis 3. Bölüm izle Reis Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

İstanbul Atatürk Hava Limanı’na inen uçak, çok beklenen, çok özlenen bir yolcu getirir. Yolcunun adı Murat’tır. Kimine göre Murat bir oğul, kardeş, yeğen, dayı, kimine göre kuzendir… Bir başkasına göreyse eski sevgili… Murat, pilot olarak döner ülkesine. Mesleğini yapmak için heyecanlıdır. Hayat aslında “sen plan program yaparken başına gelen şeydir.” Bu kural Murat için de geçerli olur. Bir anda kendini pilotluk yerine, ailenin balıkçı teknesinde reis olarak bulur. Bir başka şehirde, bir başka insanın, Ayşe’nin hayatı da tıpkı Murat gibi bir gece içinde değişir. Mutlu bir hayatı olduğunu sanırken bir anda kendini tek ve yapayalnız buluverir. Başka bir şehir, başka bir hayat onun için de kaçınılmaz görünmektedir. Artık, hayatın, tesadüf dediğimiz ve önceden hiç kontrol edemediğimiz kuralları geçerlidir. Murat, acaba hem denizlerin reisi hem de ailesinin reisliğini de başarabilecek mi?

Reis 2. BÖLÜM ÖZETİ

Hayallerine veda edip aile yadigarı teknenin reisi olarak ilk kez denize açılan Murat, verdiği kararla tüm şimşekleri üzerine çeker. Amcasından öğrendiği denizcilik kuralını uygulayıp, tonlarca balığı bırakarak Ayşe’nin hayatını kurtarır.

Kimine göre tesadüf, kimine göre kader olan bu olay, bir hayat kurtarmış olsa da Murat için başarısızlığı ifade eder. Ağları kesip tekneyi zarara uğrattığını düşünen Murat’ın umutsuzluğu, ailesinin desteğiyle yeniden umuda dönüşecektir.

Yoğun bakımda yatmakta olan Yaşar’ın durumu belirsizliğini korumaya devam eder. Babasının yokluğunda, Yunus yine Murat’ın başına dertler açacak ve gerilimi daha da arttıracak gibidir.
Diğer tarafta Cemal ise Murat’ı yıldırmak için yeni planlar peşindedir.

Murat’la aralarında geçmişte yaşadıkları aşka dair umudunu koruyan Nazlı, Ayşe’nin hayatlarına girmesiyle artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını anlar.
Murat sayesinde hayata tekrar tutunan Ayşe ise kocasının ihanetini unutup kendisine yeni bir sayfa açmak istemektedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.