Real Madrid Tottenham Maçı Canlı İzle

05.04.2011
86
Real Madrid Tottenham Maçı Canlı İzle

Real Madrid Tottenham Maçı Canlı İzle Real Madrid Tottenham Maçı Canlı Seyret Real Madrid Tottenham Maçını Canlı İzle Real Madrid Tottenham Canlı İzle Real Madrid Tottenham Maçını İzle

Real Madrid Tottenham Maçı Canlı İzle Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid, Tottenham takımını ağırlayacak. İlk kez Şampiyonlar Ligine katılan ve çeyrek finale yükselme başarısını gösteren Tottenham, Santiago Bernabeu Stadı’ndaki maçta avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.

Bu kupayı 9 kez müzesine götüren Real Madrid, maç öncesi sakatlıklarla mücadele ediyor. Takımın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, bacağındaki sakatlığı tam geçmeyen Cristiano Ronaldo’yu Tottenham karşısında oynatabileceğini söyledi. Real Madrid’de forvet Karim Benzema’nın sakatlığı da sürüyor.

Savunma oyuncularının sakatlıklarıyla boğuştuğu Tottenham’da ise sağ bek Alan Hutton ile stoperler Ledley King, Jonathan Woodgate ve Younes Kaboul Real Madrid karşısında oynamayacak.

Bir diğer savunma oyuncusu William Gallas’ın durumu ise şüpheli. Maçta Tottenham savunmasının göbeğinde Sebastien Bassong ve Michael Dawson’ın sağ bekte ise Vedran Corluka’nın oynayacağı tahmin ediliyor. Redknapp, sakatlığı düzelen kanat oyuncusu Gareth Bale’in de oynayabileceğini söyledi.

Real Madrid, artık İspanya La Liga’da şampiyon olma şansını büyük oran kaybetti. Ellerinde şu anda bir Kral Kupası var bir de Şampiyonlar Ligi.. Ancak Real ve Mourinho’nun belki de en büyük şansızlığı her kulvarda Barcelona’nın onların önünü tıkaması…

Real Madrid, La Liga’da Barcelona’dan yediği vurgugunu Kral kupası ve Şampiyonlar Ligi’nde toparlamak istiyor. Real Madrid, son olarak Gijon’a kaybetmesi Mourinho’nun ‘iç saha krallığına da’ son verdi… Tottenham karşısında Cristiano Ronaldo’nun forma giymesi bekleniypr. Higuain’in de yeniden takıma dönmesi özellikle Benzema’nın yokluğunda büyük önem taşıyor. Tottenham, her ne kadar sürpriz potansiyeli olan bir takım kimliğine sahip olsa da, Real Madrid Barnebau’da her zaman favoridir. Real Madrid kazanır.

* Real Madrid son 12 maçının 9’unu kazandı (2B-1M).

* Real Madrid evinde son 23 maçının 22’sini kazandı (1M). 19’unda handikapı aştı.

* Real Madrid’in son 10 iç saha maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Real Madrid son 8 Ş.Ligi maçının 6’sını kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Real Madrid evinde son 4 Ş.Ligi maçını handikaplı kazandı.

* Real Madrid’in son 5 Ş.Ligi maçının 4’ü ÜST bitti. Evinde oynadığı son 5 Ş.Ligi maçının 4’ü ise TGS 2-3 aralığında bitti.

* Jose Mourinho, 23 Şubat 2002’den bu yana çalıştırdığı takımlarda (Poto, Chelsea, Inter, Real Madrid) evinde maç kaybetmeme rekoru hafta sonu Sporting Gijon maçında son buldu.

* Tottenham’ın son 4 maçı berabere bitti. Son 3 maçı 0-0 bitti.

* Tottenham son 6 deplasman maçında 1 kez kaybetti (3G-2B).

* Tottenham Ş.Ligi’nde son 5 maçını kaybetmedi (3G-2B).

* Tottenham deplasmanda oynadığı 5 Ş.Ligi maçında 1 kez kazandı (2B-2M).

* Tottenham’ın 10 Ş.Ligi maçının 8’i ÜST bitti.

* Aralarında ilk kez karşılaşacaklar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.