Rangers PSV Eindhoven maçını canlı izle

17.03.2011
76
Rangers PSV Eindhoven maçını canlı izle

Rangers PSV Eindhoven maçını canlı izle Rangers PSV Eindhoven maçını canlı seyret Rangers PSV Eindhoven maçı canlı izle Rangers PSV Eindhoven canlı izle Rangers PSV Eindhoven maçını izle

Rangers PSV Eindhoven maçını canlı izle Turun ilk maçında beklentilerin aksine rakibi karşısında çok iyi direnen ve net pozisyon vermeyen Rangers sahasında turlamak istiyor. Mavi beyazlı ekip haftasonu ligde Kilmarnock’u 2-1 ile geçerek de morallendi. Elhadji Diouf’un gol attığı maçta Rangers rakibi karşısında zorlanmadı. Senegalli forvetin bu maçta da ilk 11’de oynaması beklenirken Jelavic’in mi Lafferty’nin mi ona eşlik edeceği henüz net değil. Bu sezon Avrupa’da 9 maça çıkan Glasgow ekibi bu maçlardan tek galibiyet çıkarabilirken 6’da beraberlik aldı. Avrupa’da lige göre çok daha katı savunmasıyla dikkat çeken Rangers orta sahayı da kalabalık tutarak rakibine pas imkanı tanımıyor.

Psv ise Rangers beraberliğinin ardından ligde de 2 puan kaybetti ve Nec Nijmegen ile berabere kaldı. Balazs Dzsudzsak’ın ve Lens’in golleriyle rakibi karşısında 2 gol bulan Eindhoven ekibi bu üstünlüğünü koruyamadı. Kırmızı beyazlılar bu sezon Avrupa’da çıktığı 11 maçta 6 galibiyet alarak başarılı bir grafik ortaya koydu ve bu maçların sadece birinde sahadan yenik ayrılarak ki o maçın da Ağustos ayında olduğunu düşünürsek Avrupa arenasında etkili olduğunu gösterdi. Lide ise liderliğini sürdüren Psv, ligde deplasmanda sadece bir kez yenilirken dış sahalarda da başarılı olduğunu gösterdi.

Maçlar oynanmadan önce turun favorisi herkese göre Hollanda ekibiydi. Fakat ilk maçta alınan beraberlik Rangers’ı avantajlı konuma getirdi. Açıkçası yine de Psv’nin hala tur için bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Bu karşılaşmadan gollü beraberlik beklenebilir ki o halde Hollanda ekibinin turu atladığını belirtelim. Tavsiyem 02 çifte şans oynamanız yönünde.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.