Poyraz Karayel 81. bölümde Bahri Ummanın hayatı tehlikede!

26.10.2014
74
Poyraz Karayel 81. bölümde Bahri Ummanın hayatı tehlikede!

Kanal D ekranında yayınlanan Poyraz Karayel 81. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde abisini öldüren ismin Bahri Umman olduğunu öğrenen Savaş hamlesini yapar. Öte yandan Poyraz, Ayşegüle sürpriz hazırlamak için yola koyulur. Peki Poyraz Karayel 81. bölüm fragmanında Poyraz amacına ulaşabilecek midir?

Çarşamba akşamları ekrana gelen fenomen dizi Poyraz Karayel 81. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Finale son iki bölüm kalan Poyraz Karayel dizisinde Poyraz, Ayeşegüle sürpriz hazırlamak adına harekete geçer. Savaş, ağabeyinin katilinin Bahri Umman olduğunu öğrenince hamlesini yapar. Bahri Ummanı kurtarabilecek tek isim Ayşegüldür. Peki Ayşegül babası Bahri Ummanı kurtarabilecek midir? Poyraz Karayel heyecan dozu yüksek yeni bölüm ile bu akşam Kanal D ekranında…

POYRAZ KARAYEL 81. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz ve arkadaşları bu kez kolay kurtulamayacakları bir belanın içindedirler. Ancak Girişimin elinde ölümü beklerlerken hiç ummadıkları biri yardımlarına yetişir.
Bu arada Zülfikar nihayet Melteme olanların gerçek sorumlusunun Çınar olduğunu öğrenir ve Çınardan hesap sormak için harekete geçer.

Nevra ise Girişime yeniden katılabilmek için onlara Poyraz Karayelin işini bitireceği sözünü verir. Poyraz Ayşegüle bir sürpriz yapma hazırlığına girişir. Fakat bu sürpriz birçok kişi için başka sürpriz sonuçlara neden olacaktır.

Savaş ağabeyinin katili Bahriyi ortadan kaldırmak için hamlesini yapar. Bahri ölüme adım adım yaklaşırken Ayşegül belki de babasını kurtarabilecek tek kişidir

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.