Poyraz Karayel 80. bölüm fragmanında Poyraz, Girişimin peşinde!

28.10.2010
79
Poyraz Karayel 80. bölüm fragmanında Poyraz, Girişimin peşinde!

Poyraz Karayel 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Final kararı alan Poyraz Karayel dizisi son üç bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Poyraz ve arkadaşları Girişiminm şifrelerini çözmek için harekete geçiyor. Poyraz Karayel 80. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana geliyor.

Kanal D ekranında yayınlanan Poyraz Karayel dizisi ekranlara veda etme kararı aldı. Yapımcılığını Limon Filmin üstlendiği başrollerinde Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli, Ataberk Mutlu, Musa Uzunlar gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi Poyraz Karayel 82. bölüm ile final yapıyor. 1 Mart Çarşamba akşamı final bölümü ile ekrana gelecek olan Poyraz Karayel ekranlara veda edecek.

POYRAZ KARAYEL 80. BÖLÜM ÖZETİ

Yeni hedeflerine doğru hız kesmeden harekete geçerler. Fakat önlerine hiç beklemedikleri engeller çıkacaktır. Bu arada Poyrazlar hedeflerinin peşinde ilerlerken Ayşegül, Songül, Ümran ve Meltem onların çevirdiği gizli kapaklı işlerden huylanmaya başlar. Poyrazlar için ikili hayatlarını gizlice sürdürmeye çalışmak giderek zorlaşmaktadır.

Savaş ve Bahri arasındaki dostluk gelişmektedir. Bahri’nin söyledikleri üzerine Savaş Nevra’dan uzaklaşmaya başlar. Ama Nevra’nın buna izin vermeye niyeti yoktur. Savaşın ağabeyinin katilini öğrenmesiyle çanlar Bahri için çalmaya başlayacaktır. Poyraz ve ekibi ise, hiç beklemedikleri bir anda giriştiklerin savaşın gerçek boyutuyla yüzleşirler.

POYRAZ KARAYEL 80. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ EKRANLARA VEDA EDİYOR

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan dizinin, 1 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan 82. bölümüyle ekrana veda edecek.

Dizinin senaristi Ethem Özışık, soyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla final haberini duyurdu. Özışık, Twitter hesabından Bitiyoruz albayım. mesajını paylaşırken, instagram hesabından da Son Hikaye Toplantısı Hatırası. notuyla bir fotoğraf paylaştı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.