Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanında seri katil şoku!

24.01.2017
81
Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanında seri katil şoku!

Poyraz Karayelin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanında Poyrazı kötü bir haber bekliyor. Seri katil Taş Kafayı kaçırıyor, ortalık karışıyor! Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile Poyraz Karayel yarın akşam Kanal Dde

Poyraz Karayel 77. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Poyraz Karayelde bu hafta Çınar ve Nevranın intikam hazlarını, Poyraz durdurabilecek mi? Meltem iyileşebilecek mi?

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İdil Fırat, Ali İl, Ataberk Mutlu, Celil Nalçakan, Hare Sürel ve Cem Cücenoğlunun paylaştığı Poyraz Karayel yeni bölümüyle 25 Ocak 2017 Çarşamba akşamı saat 20:00da Kanal Dde!

Edanın yeni görevi Bahriye adım adım yaklaşan Savaş ile ilgilidir! Çınar, Ayşegüle izlettiği görüntülerle onun altüst olmasının keyfini çıkarırken Ayşegül hırsla çıkar, Poyraz ve Eda ile yüzleşmek için evin yolunu tutar. Ummanlar seri katilin kaçırdığı Taşkafayı kurtarmak için bir operasyona kalkışırlarken, seri katilin cinayetlerinin sırrı da ortaya çıkar.

Eda, Poyraz ve Ayşegül’e kurduğu tuzakla Nevra’nın gözüne girmiştir. Nevra, Eda’nın kızını görmesine izin verir. Ancak Nevra’nın Eda ile işi bitmemiştir. Eda’nın yeni görevi Bahri’ye adım adım yaklaşan Savaş ile ilgilidir…

Meltem’in intihar girişimiyle şok olan Poyraz ve Zülfikar, ciddi bir tedavi uygulanması gerektiğini öğrenirler. Ancak Poyraz’a olan nefreti yüzünden Çınar, Meltem’in iyileşmesine izin vermemeye kararlıdır.

Nevra, Girişim’in yöneticileriyle bir buluşma düzenleyecektir. Bunu öğrenen Mümtaz, Poyraz’dan yardım ister. Poyraz bu isteği reddetse de kader Poyraz’ı o toplantıya sürükler. Ancak Poyraz’ın giriştiği bu tehlikeli işin bedeli çok büyük olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.