Poyraz Karayel 64. bölüm fragmanında şok sahne Poyraz yaşıyor mu?

13.10.2016
72
Poyraz Karayel 64. bölüm fragmanında şok sahne Poyraz yaşıyor mu?

Poyraz Karayel 64. bölümde Poyraz öldü mü yaşıyor mu sorusu yanıt bulacak. Poyraz ve Ayşegül’ün buluşma sahneleri herkesi ağlatacak.

Kanal D’nin fenomen dizisi Poyraz Karayel 3. sezona izleyenleri ekran başına kilitleyen bir bölümle başladı. Geçen sezonun finalinde ölen Poyraz’dan sonra iki yıl geçmiş ve Ayşegül de yeni bir hayata başlamıştı. Diziye yeni katılan İlker Aksum’un canlandırdığı Çınar karakteriyle Ayşegül evlenmek üzereyken herkesi şoke eden bir olay gerçekleşti.

Poyraz Karayel’in yeni sezon 63. bölümünde Çınar ve Ayşegül hayatlarının en önemli kararı verip evlenirler ancak gecenin sonunda onları büyük bir sürprizle karşılaştılar. Ayşegül ve Çınar’ın düğünlerinde öldü sanılan Poyraz geri geldi. Dizinin 64. bölüm fragmanında ise Poyraz ve Ayşegül’ün sahneleri izleyenleri duygulandıracak. Poyraz’ı bir anda karşısında gören Ayşegül, sinir krizi geçiriyor! Poyraz Karayel’in 64. bölümünde Poyraz yaşıyor mu Ayşegül rüya mı görüyor ortaya çıkacak.

Poyraz Karayel’in ölümünün üzerinden iki yıl geçmiştir. Poyraz’ın yokluğu en başta Ayşegül olmak üzere herkesi derinden sarsmış, hayatlarını altüst etmiştir. Evlatlarını peş peşe yitiren Bahri Umman artık daha katı biri olmuş, keskin kararlar vermektedir. Zülfikar ise ağabeyinin öldüğüne bir türlü inanmayan, bu takıntısı hem ilişkilerini hem de sağlığını tehdit eden Meltem için endişelidir.

Poyraz’ın yokluğunda dibe vuran Ayşegül, karanlık günleri Çınar Saygıner’in sabırla uzattığı eli tutarak atlatmaya çalışmaktadır. İkili evliliğe doğru ilerlerken Çınar’ın ağabeyi Yavuz da kendi işleri için Bahri ve Sadreddin’le ortak olmaya karar verir. Anneleri Nevra ise, bir mafya ailesiyle dünür olmaktan memnun değildir. Çınar ve Ayşegül’ün uğradığı saldırı endişelerini körükler. Ancak, her şeye rağmen Çınar ve Ayşegül, hayatlarının en önemli kararını vermiş, yepyeni bir hayata başlamak üzeredirler

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.