Poyraz Karayel 63. yeni bölümün yayın tarihi belli oldu

09.10.2016
79
Poyraz Karayel 63. yeni bölümün yayın tarihi belli oldu

Poyraz Karayel yeni sezon fragmanları yayınlandı. Yeni sezon ile ne zaman ekrana geleceği merak edilen Poyraz Karayel dizisinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Poyrazın ölümünü zor olsada kabullenen Ayşegül evlilik kararı alıyor. Poyraz Karayel yeni sezon ile 12 Ekim Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkıyor

Yapımcılığını Limon Filmin üstlendiği Poyraz Karayel dizisinin başrollerinde İlker Kaleli, Ataberk Mutlu, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar yer alıyor. Poyraz Karayel 63. yeni sezon fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Ne zaman ekrana geleceği merak edilen Poyraz Karayel yeni sezonu 12 Ekim Çarşamba akşamı başlıyor. Yeni sezona nefes kesen bir bölüm ile girecek olan Poyraz Karayel dizisi yeni sezon ilk bölüm ile ekrana kilitleyecek.

POYRAZ KARAYEL YENİ SEZON FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Poyraz Ayşegül’ü kurtarmak için Sergei’i öldürmüştür. Sergei’in babası Boris, oğlunun katilini bulmaya yemin eder. Poyrazlar ne kadar arkalarındaki izleri temizleseler de Boris’in kolay kolay pes etmeye niyeti yoktur.

Poyrazlar Bahri Baba içerideyken daha fazla dışarıda olmayı kendilerine yediremezler ve hep beraber teslim olurlar. Ama Poyraz’ın bilmediği bir şey vardır. Neşet polislerin elinden kaçmayı başarmıştır. Neşet’in dışarıda serbest olduğunu duyan Poyraz çıldırır. Ayşegül’ü korumak için parmaklıklar arkasından hemen çıkması gerekmektedir.

Ayşegül ise yaklaşan tehlikeden habersizdir. Çok korkutucu ve kanlı bir gece onları beklemektedir.

POYRAZ KARAYEL YENİ SEZON FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.