Power 4. ve 5. sezon onaylarını aldı

21.07.2016
70
Power 4. ve 5. sezon onaylarını aldı

Power 4. ve 5. sezon onaylarını aldı Outlanderın ardından iki sezonluk onay daha!

Starz bunu hep yapıyor!
İKİ SEZONLUK ONAY
Premium kablolu kanal Starz, tıpkı Outlanderda olduğu gibi bir diğer güçlü dizisi Powera da iki sezonluk onayı birlikte verdi.
Buna göre Power resmi olarak 4. ve 5. sezon onaylarını aldı.
3. SEZONA HIZLI GİRDİ
Dizinin iki sezonluk onayı birden almasının pek şaşırtıcı olduğu söylenemez. Zira, dizinin 3. sezon açılışında elde ettiği rakamlar ve kırdığı rekor gerek dizinin izleyici kitlesini gerekse de yayıncı kanal Starzı fazlasıyla memnun etmişti.
İlgiyle takip edilen suç dramasının sezon açılış bölümü 2.26 milyon canlı + aynı gün izleyici sayısı ile önceki rekor olan Outlanderın ikinci sezon prömiyerindeki 1.46 milyonluk rakamı yüzde 55lik bir oranla geride bırakmıştı. Böylelikle Starz, dizisini ödüllendirmek için fazla gecikmemiş oldu.

Bir süre önce TVLinea konuşan dizinin showrunnerı Courtney Kemp, üçüncü sezonda yaşanacak gelişmelerin dördüncü sezona zemin ayarlayacağını belirtirken 4. sezon tamamen farklı bir sezon olacak. Çok farklı bir görüntü ortaya koyacak. Bu süreçte önemli bir değişim ve dönüşüm süreci gerçekleşecek. ifadelerini kullanmıştı.
Powerın oyuncu ve yapımcı kadrosunda yer alan Curtis 50 Cent Jackson ise konuyla ilgili basın açıklamasında Marc Canton ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ilk konsept toplantısında Powerın özel bir proje olduğunu biliyordum. Fanların desteği bizler için itici güç olurken, onlar için aksiyon ve sürprizlerle dolu iki yeni sezonu daha getirmek için sabırsızlanıyorum. ifadelerine yer verdi.
Courtney A. Kempin yaratıcısı olduğu dizinin yeni sezon yapımcı kadrosunda Curtis 50 Cent Jackson, Mark Canton, Randall Emmett ve Gary Lennon yer almaya devam edecek isimler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.