Porto Spartak Moskova maçı canlı izle

07.04.2011
83
Porto Spartak Moskova maçı canlı izle

Porto Spartak Moskova maçı canlı izle Porto Spartak Moskova maçı canlı seyret Porto Spartak Moskova maçını canlı izle Porto Spartak Moscow maçı canlı izle Porto Spartak Moskova canlı izle Porto Spartak Moskova maçı izle

Porto Spartak Moskova maçı canlı izle Uefa Avrupa ligi’nde çeyrek final ilk maçları oynanacak. Kupa’da yoluna devam eden üç Portekiz temsilcisi’nden biri olan Porto, iç sahada Spartak Moskova’yı konuk edecek.

Porto, bir önceki tur’da bir başka Moskova ve Rusya temsilcisini; CSKA Moskova’yı elemişti. İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan
Porto, iç sahada 2-1 kazanıp tur atlamıştı.

Rusya temsilcisi Spartak ise bir önceki tur’da Ajax’ı saf dışı bırakmıştı. İlk maçı Hollanda’da 1-0 kazanan Spartak, kendi evindeki maçı da 3-0 kazanmıştı. Spartak, Ajax’ı kolay geçti ancak bu Spartak’ın harika bir takım olmasından değil, Ajax’ın çok kötü bir dönem geçirmesinden kaynaklandı. Porto, Spartak Moskova önünde lig’de şampiyonluğa ulaşmanın morali ile çıkacak. Porto, lig ikincisi Benfica’yı deplasmanda 2-1 yendi ve bitime beş maç kala lig’de şampiyonluğu ilan etti. Porto, artık var gücüyle Avrupa ligine konsantre olacak. Porto, bir çoklarınca kupa’nın favorilerinden görülüyor. Spartak önünde de Porto, 1.20’lik oranıyla büyük favori çıkmış.

Evet, Porto, Spartak’tan üstün bir takım ama Avrupa kupası’nda çeyrek final aşamasında 1.20’lik oran gerçekten çok düşük. Gönül rahatlığıyla Porto kazanır diyorum ama oranın da çok düşük olduğunu söylemeliyim. İsteyenler, handikaplı Porto galibiyetini deneyebilir.

* Porto son 7 maçını kazandı.

* Porto evinde son 11 maçının 9’unu kazandı (2M).

* Porto’nun son 10 iç saha maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Porto son 12 Avrupa Ligi maçının 10’unu kazandı (1B-1M).

* Porto’un son 13 Avrupa Ligi maçının 9’u ÜST bitti.

* Spartak Moskova son 2 deplasman maçını handikaplı kaybetti.

* Spartak Moskova son 5 Avrupa Ligi maçını kaybetmedi (3G-2B).

* Spartak Moskova deplasmanda son 5 Avrupa Ligi maçının 4’ünü kazandı (1B).

* Spartak Moskova’nın son 10 Avrupa Ligi maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Aralarında ilk kez karşılaşacaklar…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.