Pixel 6 ve Pixel 6 Proda yeni bir sorun ortaya çıktı: Googlea tepkiler artıyor

11.03.2011
91
Pixel 6 ve Pixel 6 Proda yeni bir sorun ortaya çıktı: Googlea tepkiler artıyor

Yazılım devi Google’ın amiral gemisi Pixel 6 telefonlarında sorunlar bitmek bilmiyor. Piyasaya sürülmesinden itibaren birçok hatayı beraberinde getiren ve kullanıcılardan sert tepkiler alan yeni telefonlarda şimdi de Wi-Fi sorunu ortaya çıktı.

Google sessizliğini koruyor
Yeni sorunu Google destek forumları ve Reddit sayfalarında paylaşan kullanıcılar, telefonun kitli haldeyken otomatik olarak Wi-Fi bağlantısını devre dışı bıraktığını bildiriyor. Sorunun muhtemel olarak yeni paylaşılan Şubat ayı güncellemesinden sonra oluştuğu tahmin edilirken, kullanıcılardan gelen tepkiler hızla artıyor.

Google ile iletişime geçen bir kullanıcı şirketin telefonu sıfırlamayı önerdiğini ancak sorunun tekrar ortaya çıktığını dile getirirken, ağ ayarlarını sıfırlamak veya otomatik bağlantıları devre dışı bırakmak gibi geçiçi çözümlerin de işe yaramadığını belirten birçok Pixel 6 ve Pixel 6 Pro sahibi, bu çözümlerin yalnızca birkaç saat etki ettiğini söylüyor.

Henüz resmi olarak doğrulanmayan sorun hakkında herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmayan Google’ın, geçmiş sorunlara verdiği yanıtlardan yola çıkarak hızlı bir geri dönüş sağlayacağını söyleyebiliriz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.