Pis Yedili 12. Bölüm Fragmanı izle

Pis Yedili 12. Bölüm Fragmanı izle

Pis Yedili 12. Bölüm Fragmanı izle SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve beğeniyle izlenen Pis Yedili 12. Bölüm Fragmanı online internetten izle Pis Yedili 10 Ocak Fragmanı izle Seyret

Pis Yedili 11. Bölüm Özeti; Mahalledeki tüm kadınlar Songülün evinde toplanmıştır. Songülün boşanmış olmasıyla kadınlar hemen kendisine Hasan Paşa ile ilgili yakıştırmalar yapmaya başlamışlardır. Bu sırada Cimbom ve Bayrampaşalının anneleri kavgaya tutuşurlar.

Furkan Bayrampaşalının kendisine attığı yumruğu ona ödetmek için Paşanın kız kardeşi Gülcanla ilgili bir plan yapar fakat Zeki tüm planı mahveder. Yine de Furkan vazgeçmez ve Gülcanla tanışmanın bir yolunu bulur.

Kan davalısı sonunda Trafonun izini bulmuştur. Pis Yedili, Trafoyu korumak için seferber olur. Bayrampaşalının evinde kalmaya başlayan Trafo için, evin önünde gece nöbetleri tutulur. İlk nöbeti tutan Orço, soğuktan ağır gribe yakalanır.

Pis Yedili 12. Bölüm Fragmanı izle, Pis Yedili 12. Bölüm Fragmanı, Pis Yedili 12. Bölüm Fragmanı izle, Pis Yedili 12. Bölüm Fragmanı Seyret, Pis Yedili 13. Bölüm Fragmanı izle, Pis Yedili Son Bölüm Fragmanı izle

Esma Sultanın söyledikleri üzerine İngilizce öğretmeni Murat hakkında şüphelenmeye başlayan Filiz, Muratın evini görmek için kendini davet ettirir. Şoförünün evini ayarlayan Muratın oyunu ise, son dakikada bozulur.

Pis Yedili 12. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.