Pınar Altuğ İşimize çok güveniyorum

13.02.2011
75
Pınar Altuğ İşimize çok güveniyorum

Yaptık bir delilik ama kemikleşmiş bir izleyicimiz var. Bizi yalnız bırakmazlar

‘Çocuklar Duymasın’ın haftada iki gün yayınlanmasını destekleyen Pınar Altuğ: Yaptık bir delilik ama kemikleşmiş bir izleyicimiz var. Bizi yalnız bırakmazlar!

atv ekranlarında ilgiyle izlenen ‘Çocuklar Duymasın’, haftada iki bölüm yayınlanmaya başladı. Dizinin sevenlerini heyecanlandıran bu gelişmeyle ilgili olarak büyük heyecan yaşayan isimlerden biri de Pınar Altuğ… Dizide ‘Meltem’ karakterini canlandıran Altuğ, izleyicinin yoğun ilgisi üzerine böyle bir karar aldıklarını söyleyip sözlerini şöyle sürdürdü:

İŞİMİZE GÜVENİYORUM   

Kemikleşmiş bir seyircimiz var. Bizi yalnız bırakacaklarını düşünmüyorum. Yaptık bir delilik!

İşimize çok güveniyorum. ‘Muhteşem Yüzyıl’ gibi milyarlık bir projenin karşısında duruyoruz.

Geçtiğimiz günlerde dizinin bir kısmı ilk kez canlı yayınlandı Bu Türk televizyonlarında ilk defa yaşanan bir olaydı. Çok eğlenceli geçti. Canlı yayınlanan bölüm sırasında seyircilerden çok büyük bir ilgi gördük. Mail kutumuzu açtığımızda 40 bin mail geldi.

Bir gün sinema perdesinde yüzümü göreceksem bunun ‘Çocuklar Duymasın’ filmiyle olması bana gurur verir!

YAĞMUR İLE AYNI PROJE KEYİFLİ OLUR 

Altuğ’un eşi Yağmur Atacan’ın rol aldığı ‘Doktorlar’ dizisi bitiyor. Altuğ eşinin ‘Çocuklar Duymasın’da yer alması hakkında, “Eşimle aynı projede yer almaktan çok keyif alırım. Diziye girer mi bilmiyorum. ‘Olmaz’ derim, yarın Birol Güven bir şey yapar. Olursa tabii ki çok güzel olur, kızı da alırız aile saadeti yaşarız!” dedi. (Sabah)

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.