Pelin Batudan olaylı ayrılık

25.03.2011
78
Pelin Batudan olaylı ayrılık

Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncu ile yıldızları bir türlü barışmayan Pelin Batu, ‘Tarihin Arka Odası’ adlı programdan olaylı bir şekilde ayrıldı.

Her hafta programda yaptığı vukuatlarıyla gündeme gelen Batu, stüdyoda uyuyarak, ağlayarak, ok atarak hatta ata bile binerek çok konuşulmuştu. Son yaşanan gerginlikte Batu, Bardakçı’nın Çerkesler’e ana dilde eğitim verilmesine karşı çıktığı yazıya tepki göstermiş ve “Ben de Arnavut kökenliyim. Devletin bize Arnavutça öğretmesi gerekiyor” demişti.

KİMSEYE FAŞİST DEMEDİM”

Bardakçı ile Afyoncu kendisine karşılık verince Batu’nun, “Artık size dayanamıyorum faşitler” dediği iddia edildi. Programı terk ederek ayrılan Batu’nun yerine Aysun Kayacı’nın getirileceği haberleri yer aldı. Ünlü oyuncu bu konuda şöyle konuştu: “Ben kimseye ‘Faşist’ demedim. Tartışma havası her zamankinden farklı değildi. Tarih programı haftada bir gün gibi görünse de haftada dört günümü alıyor. Bahar geldi, havalar güzelleşti. Başka işlere konsantre olmak için güzel bir zaman.”
Yerine Aysun Kayacı’nın geleceği ile ilgili ise Batu, “Kimin geleceği benim için artık fark etmiyor. Aysun Kayacı’nın tarih bilgisi hakkında bir şey söylemek bana düşmez. İnşallah keyif alarak yapar” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.