Pelin Batu: İyi ki ayrıldım

30.04.2011
71
Pelin Batu: İyi ki ayrıldım

Pelin Batu, Tarihin Arka Odası adlı programdan ayrıldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncu ile yıldızlan bir türlü barışmayan Pelin Batu, ‘Tarihin Arka Odası’ adlı programdan geçtiğimiz aylarda olaylı bir şekilde ayrıldı. Programdan ayrıldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Batu, şu sıralar 3’üncü İngilizce şiir kitabını yazdığını belirtti. Kitabın adının henüz belli olmadığını anlatan Batu, “4 bölümden oluşacak. Ken di hayatımla ilgili ne yaşıyorsam onu yazıyorum. Mesela, ‘Tarihin Arka Odasında anlattığım, yaşadığım ve tartıştığım konulardan da etkilendim” dedi.

İngilizcem daha iyi

Şiirlerini neden Türkçe değil de İngilizce yazdığını da şöyle açıkladı: “Türkçe konuşuyorum, fena da değil. Ama yazmak ayrı bir olay. Şiir yazmak için bir lisanı hissetmek, onu hakikaten iyi kullanmak lazım. Bu noktada Türkçeme güvenmiyorum. Türkçe’nin ustası değilim. 5 yaşından beri İngilizce okullara gidiyorum. İngilizce düşünüyorum, okuyorum.” Uykusuz geceler Son programda çok gergin anların yaşandığını anlatan Batu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ayrılmamın zama nı ve ye ri gelmişti. İyiki o programı bırakmışım. Hayatımdan çok memnunum. Sokaktakiler de aynı tepkiyi veriyor. Kimisi, “İyi ki o programı bıraktınız” kimisi de “Ne kadar sabırlıymışsınız” diyor. Her şeyin yeri ve zamanı vardı. Bir televizyon programı için iki yıl epey uzun bir süre. Ye ni bir şey ler yapmam lazımdı. Sürekli hayatı erteliyordum. Hiç sosyal hayatım yoktu. Gece yaşamaya başlamıştım. Sabaha kadar ayaktaydım, uykusuz geceler geçiriyordum. Şimdi, sabah saat 7’de prensesler gibi kalkıyorum. Hayatıma huzur geldi” diye konuştu…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.