Paramparça Dizisinin 75. yeni bölüm için geri sayım başladı

10.10.2016
87
Paramparça Dizisinin 75. yeni bölüm için geri sayım başladı

Paramparça 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Paramparça yeni bölümde Dilara ve Cihan birbirine yakınlaşıyorlar. Sevilen dizinin yeni bölümünde Harunun sırları ortaya çıkıyor mu? Paramparça 75. yeni bölüm ile yarın akşam Star Tv ekranlarında

Paramparça 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde izleyiciyi hangi sürprizler bekliyor. İşte Paramparça 75. yeni bölüm fragmanı.

Paramparça yeni bölümü ile bomba etkisi yaratacak. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Paramparça dizisinde Cihan ve Dilara Cansu için bir araya gelirler. Asumanın eline geçen defter ortalığı karıştıracak. İşte Paramparça 75. bölümden ilk görüntüler..

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yönetmenliği Altan Dönmeze, senaryosu Ayfer Tunça ait olan Paramparçanın yeni bölümünde Burhan, Cihanın karşısına çıkıyor.

Asuman’ın yalıya yerleşmesinden son derece rahatsız olan Dilara, avukattan aldığı haber ile şoka girer. Asuman bundan böyle ne İstanbul’dan ne de yalıdan gidecek gibi değildir… Hazal’ı avucunun içine alan Asuman, Ozanın da kapısını çalar.

Cansu’nun hastalığı Deniz ile Cihan’ı bir araya getirir. Duyduklarına inanmakta zorlanan Cihan, Dilara’ya durumu anlatır. İkisinin de tek amacı, Cansu’nun yanında olmaktır ancak Harun cephesinde bu görüşmeler hiç iyi niyetli karşılanmaz.

Burhan ile ilgili bildiği acı gerçeği Deniz’e açıklayan Cihan, Cansu’dan hiç beklemediği bir tepki görür. Burhan, imzalattığı senet ile elinde tuttuğu Özkan’dan, Cihana karşı ajanlık yapmasını ister. Burhan, yıllardır bilendiği Cihan ile kendi yöntemleri ile yüzleşecektir…

PARAMPARÇA 74. SON BÖLÜM ÖZETİ

CANSUNUN HASTALIĞI DİLARA İLE CİHANI YAKINLAŞTIRIYOR

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, barış falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı Paramparça 74.’üncü bölümü ile ekrana gelecek.
Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Ayfer Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın yeni bölümünde Burhan, Cihan’ın karşısına çıkıyor.

ASUMANIN GİTME NİYETİ YOK

Asumanın yalıya yerleşmesinden son derece rahatsız olan Dilara, avukattan aldığı haber ile şoka girer. Asuman bundan böyle ne İstanbul’dan ne de yalıdan gidecek gibi değildir Hazalı avucunun içine alan Asuman, Ozanın da kapısını çalar.

HARUNUN ŞÜPHESİ

Cansunun hastalığı Deniz ile Cihanı bir araya getirir. Duyduklarına inanmakta zorlanan Cihan, Dilaraya durumu anlatır. İkisinin de tek amacı, Cansunun yanında olmaktır ancak Harun cephesinde bu görüşmeler hiç iyi niyetli karşılanmaz

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.