Paramparça dizisinde Defne Samyeli sürprizi

20.05.2015
73
Paramparça dizisinde Defne Samyeli sürprizi

Paramparça dizisinde Defne Samyeli sürprizi Defne Samyeli Son Arzum ile Paramparça etti!

Eski Türkiye Güzeli, haber spikeri, köşe yazarı, oyuncu ve şimdi de şarkıcı.. Defne Samyelinin yıllardır şan eğitimi alması sonrası çıkardığı single “Son Arzum” dün gece ilk kez Star TVnin sevilen dizisi Paramparçada çalındı. 7 yaşından beri şarkı söyleyen Samyelinin müzik sevgisi yıllar sonra onu yeniden ele geçirdi. O yaşta TRT İstanbul Çocuk Korosuna giren ve şarkı söyleyen Samyeli, 1991 yılında Türkiye Güzellik Yarışmasında üçüncü olmasının ardından kariyerine sunucu, yapımcı ve editör olarak devam etmişti.

Defne Samyeli, kariyerinin ilk dönemlerinde Melih Kibarla birlikte Tek Başına adında bir albüm çıkarmış, ancak müzik yerine televizyon haberciliğini tercih etmişti.

YILLAR BOYUNCA ŞAN DERSLERİ ALDI
Yine de 20 yıl boyunca Belkıs Aran, Gül Sabar, Tülay Uyar, Bruce Kolb gibi alanında önemli isimlerden şan dersleri almaya devam eden Samyeli; şimdi bir albüm hazırlığına girişti. We Play etiketiyle yayınlanması planlanan albümün çıkış şarkısı, 70′lerin sonunda Nilüferin sesinden duyduğumuz Son Arzumun coverı. Dün akşam ilk kez Paramparça dizisinde Dilaranın koştuğu sahnede çalan şarkı, bugün dinleyicilere sunuldu. Son Arzumun ve yaz boyunca çıkacak yeni şarkıların aranjmanı; müzisyen ve eğitmen Haluk Polat tarafından yapıldı.

Defne Samyelinin söylediği Son Arzum şarkısı dün akşam yayınlanan 25. bölümümüzde kez yayınlandı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.