Paramparça dizisinde büyük şok! Başrol oyuncusu ayrılıyor

13.12.2015
75
Paramparça dizisinde büyük şok! Başrol oyuncusu ayrılıyor

Paramparça’da büyük şok! Başrol oyuncusu ayrılıyor Paramparça dizisi hakkında sürpriz iddia

Star TV’nin sevilen dizisi Paramparça setinde sular bir türlü durulmuyor.
Kulislerde Bolu-Yedigöller’de gerçekleşen çekimlerinde Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya arasında ciddi bir tartışma yaşandığı, bu tartışma sebebiyle Yedigöller çekimlerinin planlanandan önce bitmesi, oyuncuların ilk sezondan beri senaryodan şikayetçi olduğu, bölüm sürelerinin uzaması nedeniyle sorunların yaşanması, bazı oyuncuların çalışma saatlerini durmadan esnetmesi ve kişisel sebeplerle çekimleri aksatması yüksek sesle konuşulanlar arasında.

Öte yandan başrol oyuncularından birinin “Senaryoda sadece kendi sahnelerimi okuyorum, midem kaldırmıyor” demesi ve çekim mekanlarına yakın olan lokantalarda yaşanan sorunların garsonların gündem maddesi olmasının yanı sıra aralarındaki tartışma nedeniyle Yeşilçay ve Petekkaya’ya bir süredir ortak sahne yazılmadığı belirtiliyor.

İşleri karıştıran asıl olay ise Nurgül Yeşilçay’ın Endemol ile yaptığı son toplantıda diziden ayrılmak istediğini açıklaması olmuş. Kulislerde bu krizin aşılamaması durumunda Gülseren karakterinin ortalama 6-7 bölüm içinde hikayeden ayrılması gündemde.

Paramparça, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00’de Star’da!

Kaynak: Ranini.tv

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.