Paramparça 56. bölümün 2. yeni fragmanı yayınlandı

07.03.2016
83
Paramparça 56. bölümün 2. yeni fragmanı yayınlandı

Paramparça 56. bölümün 2. yeni fragmanı yayınlandı Starda ekrana gelen Paramparça dizisinin merakla beklenen 56. bölümün 2. yeni fragmanı yayınlandı. Heyecanın hız kesmediği dizi Paramparçada bu hafta bomba gelişmeler yaşanıyor. Olayların ardı arkası kesilmeyen Paramparçanın 56. bölümü için heyecan dorukta

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiyenin üstlendiği ve ekranların en çok izlenilen dizisi Paramparça yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Paramparça 56. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve barış falayın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunça, yönetmenliği ise Altan Dönmeze ait Paramparçanın heyecanla beklenen 56. yeni bölümü ile 7 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00da starda.

PARAMPARÇA 56. BÖLÜM ÖZETİ

Müzik aletleri satan dükkanda olay çıkaran Hazal, kendisini tamamen mağdur pozisyonuna sokar. Dilara ile birlikte Hazalı psikiyatriste götüren Cihan kapıda sürpriz bir şekilde Ayşe ile karşılaşır ve bu, gün içinde ilk karşılaşmaları olmayacaktır.

HARUN İLE AYŞE NEREDEN TANIŞIYOR?

Maide, Candanı hastaneden çıkarıp eve yerleştirir. Maide, Candana reddemeyeceği bir teklifte bulunur. Maide ve Harun ile Ayşe arasında da geçmişe dayalı bir bağ vardır. Öte yandan Harunun evine girip Cihanın silahını almak isterken yakalanan Özkan, hapise girer. Durumu öğrenen Cihan çok öfkelenir ama Cihan esas şoku, davet edildiği karakolda izlediği görüntülerle yaşayacaktır.

Yayın Günü: 7 Mart Pazartesi

Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA 56. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.