Pacos Ferreira Benfica maçını canlı izle

20.03.2011
68
Pacos Ferreira Benfica maçını canlı izle

Pacos Ferreira Benfica maçını canlı izle Pacos Ferreira Benfica maçı canlı seyret Pacos Ferreira Benfica canlı izle Pacos Ferreira Benfica maçını izle

Portekiz’in Avrupa ligi’nde diğer temsilcisi Benfica ise 24’üncü hafta maçında ligin formda ekiplerinden Paços Ferreira’ya konuk olacak.
Lider Porto’nun en yakın takipçisi Benfica, haftaya lider Porto’nun 13 puan gerisinde giriyor.

Lizbon kartalları, Perşembe akşamı Uefa Avrupa Ligi son 16 turu ikinci maçında Paris Saint Germain’e konuk oldu. Benfica, evindeki ilk maçta, -ki o maçta sizlere banko olarak önermiştim- geriye düşmesine rağmen, bir de bariz penaltısının verilmemesine rağmen güçlü PSG’yi 2-1 yenmeyi başarmıştı.

Perşembe günü kritik bir Avrupa kupası maçına çıkan ekip, Paços Ferreira önünde normal olarak biraz yorgunluk hissedecektir. Benfica, iki hafta önce Braga ile deplasmanda berabere kaldı ve 11 maçlık galibiyet serisini yitirdi. Benfica geçen hafta ise şok bir skorla iç sahada düşme hattındaki Portimonense ile berabere kaldı ve hem şampiyonluk yarışına büyük ölçüde havlu attı, hem de iç sahadaki on maçlık galibiyet serisini kaybetti.

Benfica son iki haftadaki puan kayıplarına karşın yine de çok formda ve rakip tanımıyor. Sezon başında kaybettiği puanlarla şampiyonluk yarışında Porto’nun gerisinde kaldı ama ligi yüz’de yüz ilk iki içinde bitirecek.

Paços Ferrira ise 23 maçta sekiz galibiyet, dokuz beraberlik elde etti. Paços, 11 iç saha maçında dört galibiyet, beş beraberlik gördü. Benfica’ya, zorlansa da bu maçta üç puanı alır..

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.