Özcan Tekdemir kimdir?

11.10.2016
70
Özcan Tekdemir kimdir?

Aşk Laftan Anlamaz dizisinde oynayan Özcan Tekdemir hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Aslı karakterini canlandıran Özcan Tekdemir kısa sürede ilgi odağı oldu. Peki Özcan Tekdemir kimdir?

how TV ekranlarında yayınlanan aşk Laftan Anlamaz dizisinde Aslı karakterini canlandıran Özcan Tekdemir kimdir? Özcan Tekdemir hangi dizilerde oynamıştır, rol almıştır? Özcan Tekdemir hangi okul mezunu, boyu kaç, kilosu ne? Özcan Tekdemir hakkında tüm bilgiler bu haberde

1987 yılında İstanbulda doğan Özcan Tekdemir, İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramatik Yazarlık bölümü mezunudur. Oyunculuğa yönelen Özcan Tekdemir 2013 yılında Stüdyo Oyuncularına dahil oldu ve Oyunculuk ve Performans eğitimi aldı. 2014 yılında Kadir Has Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümünde yüksek lisansını yaptı.

2013 yılında Merhamet dizisi ile kariyerine adım atmıştır. Özcan Tekdemir 2015 yılında Hatırla Gönül dizisinde Özlem karakterini canlandırdı. Ancak Kara Para Aşk dizisinde canlandırdığı karakterle tanınmaktadır.

ÖZCAN TEKDEMİR HANGİ DİZİLERDE OYNADI/ROL ALDI

2016 – Aşk Laftan Anlamaz (Aslı) (TV Dizisi)
2015 – Hatırla Gönül (Özlem) (TV Dizisi)
2012 – Merhamet (Zeynep) (TV Dizisi)
2012 – Kara Para Aşk (Avukat Şebnem) (TV Dizisi)

ÖZCAN TEKDEMİR KİMDİR?

Adı Soyadı: Özcan Tekdemir
Yaşı: 29 (27.03.1987)
Boyu: 1.66 cm
Kilosu: 54 kg
Burcu:Koç
Eğitim: İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramatik Yazarlık Bölümü
Göz Rengi: Kahverengi

AŞK LAFTAN ANLAMAZ KONU VE KÜNYE

Yapımcılığını, Bi Yapımın üstlendiği Aşk Laftan Anlamazın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamazın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

Aşk Laftan Anlamaz bir tesadüf hikâyesi. Tesadüfen karşılaşan iki hayatın aşka doğru giden eğlenceli anlarını anlatan, hem romantik hem de komedi dolu bir hikâye.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.