OSYM LYS Tercihleri Bitiyor !

17.07.2013
74
OSYM LYS Tercihleri Bitiyor !

2013 LYS tercihini yap. LYS tercih kılavuzu. Adaylar tercih işlemlerini 8-18 Temmuz arasında yapabilecekler. 2013 üniversite tercih işlemleri iiçin yarın son gün. Adaylar artık son kontrollerini ve tercihlerini yaparak en geç yarın OSYMye bildirmek durumundalar.

Binlerce adayın üniversiteye girebilmek için ter döktüğü Lisans Yerlerleştirme Sıanvı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Sonuçların açıklanmasının ardından adaylar eğitim hayatlarını belirleyecek okul tercihlerini yapmaya başladılar.

Adaylar tercih işlemlerini 8-18 Temmuz arasında yapabilecekler. 2013 üniversite tercih işlemleri iiçin yarın son gün. Adaylar artık son kontrollerini ve tercihlerini yaparak en geç yarın OSYM’ye bildirmek durumundalar. Adaylar tercih işlemlerini ÖSYMnin resmi internet sitesi üzerinden kullanıcı adı ve şifrelerini girerek online olarak yapacaklar.

ÖSYMnin yaptığı açıklamaya göre adaylara tercih işlemlerinin bitiminden kısa bir süre sonra yerleştirme sonuçları da duyurulacak. Adaylar yerleştirme sonuçlarına göre 2-6 Eylül arasında üniversite kayıtlarını yapabilecekler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.