Ordu, Giresun, Gümüşhanede 15 Aralık Perşembe günü okullar tatil mi?

14.12.2016
77
Ordu, Giresun, Gümüşhanede 15 Aralık Perşembe günü okullar tatil mi?

Ordu, Giresun, Gümüşhanede yarın okullar tatil olacak mı? Kar yağışının etkisini arttırması ile birlikte bugün birçok ilde eğitime ara verildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre bugün okulların tatil edilmesinin ardından öğrenciler Ordu, Giresun, Gümüşhanede 15 Aralık Perşembe günü okullar tatil olacak mı sorusuna yanıt arıyor.
Dün gece başlayan kar yağışı şiddetini arttırarak devam etti. Ulaşımın güçlükle yapıldığı yurdun büyük bir kesiminde bugün okullarda eğitime ara verildi. Peki 15 Aralık Perşembe günü Ordu, Giresun, Gümüşhanede okullar tatil olacak mı?

15 Aralık Perşembe günü okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili Valilikten henüz resmi bi açıklama yapılmadı.

ORDU

Orduda etkili olan kar yağışı sebebi ile 9 ilçede eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Orduda akşam saatlerinde başlayan ve yüksek rakımlı ilçelerde etkili olan kar yağışı sebebi ile Aybastı, Korgan, Gölköy, Mesudiye, Gürgentepe, kabataş, Çaybaşı, Ulubey ilçesindeki okulların tamamında ve akşam saatlerinde açıklanan Akkuş ilçesindeki taşımalı okullarda eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kar yağışı sebebi ile Aybastı, Korgan, Mesudiye, Gürgentepe, Gölköy, Kabataş, Çaybaşı, Ulubey ilçelerimizdeki tüm okullarda ve Akkuş ilçesinde ise taşımalı eğitim veren okullarda 14 Aralık Çarşamba günü eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir denildi.

Çamaş, Çatalpınar, İkizce, Kabadüz ve Kumru ilçelerinde de kar yağışı dolayısıyla eğitime bir gün ara verildi.

GİRESUN

Kar yağışı nedeniyle Giresunun Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerindeki okullarda eğitime bugün için ara verildi.

Alucra Kaymakamı ve Şebinkarahisar Kaymakam Vekili Ferhat Vardar yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde başlayan kar yağışının devam ettiğini söyledi. Kar yağışının her iki ilçede de etkili olduğunu dile getiren Vardar, bugün Şebinkarahisar ve Alucra ilçelerindeki okullarda eğitime ara verildiğini belirtti.

GÜMÜŞHANE

Gümüşhanede bugün Sabah saatlerinden itibaren yağmurla başlayan ve akşam saatlerinde etkili kara dönen yağışın ardından bazı ilçelerde ki okullar tatil edildi.

Sabah 09.00dan itibaren başlayan ve akşam 17.00a kadar devam eden yağış miktarı metrekareye 8 kilogram olarak gerçekleşirken, bu saatte başlayan kar yağışı ise 23.00 itibariyle 11 santimetreye ulaştı.

Yağışın ardından Gümüşhane Valiliği yaptığı yazılı açıklamayla Şiran, Kelkit ve Köse ilçelerindeki tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiğini, Merkez ilçe, Torul ve Kürtün ilçelerinde ise taşımalı sistemle eğitim yapılan okullarda eğitime ara verildiğini duyurdu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.