Önder Kına Gecesini Bastı!

20.01.2010
82
Önder Kına Gecesini Bastı!
Demet Akalın’ın kına gecesine çok sayıda ünlü katıldı.

Ocak’ta dünya evine girecek olan Demet Akalın’ın kına gecesi dün akşam Al Jamal’de yapıldı. Ayakligazete.com’un haberine göre, akrabaların, yakın dostların ve bir çok ünlü ismin katıldığı kınada ilginç anlar yaşandı.

“Önder, ‘Çok kına yakarsan beni cuma günü bulamazsın’ dedi”

Müstakbel eşi Önder Bekensir’in kınadan çok hoşlanmadığını söyleyen Demet Akalın, ‘Kına yakacağım ama malesef çok az. Çünkü Önder’e bütün parmaklarıma yakacağım dedim, cuma günü beni bulamazsın dedi. Önder pek hoşlanmıyor kınadan. Her şey örf ve adetlere uygun olacak. Kayınvalidem, annem, akrabalarım ve yakın arkadaşlarım burada. Kayınvalidem altınımı hazırlamış’ dedi.

Keşke Önder’i dinleyip yurtdışında evlenseydim

Düğün öncesi ve sonrası son hız devam eden Akalın, ‘Keşke Önder’i dinleyip yurtdışında evlenseydik. Ben aradan çıkarırız diye düşünüyordum düğünü, hatta o yüzden küçük bir düğün yapıyoruz ama yine de çok zormuş’ diye konuştu.

Önder Bekensir kınayı bastı

İlerleyen saatlerde erkek arkadaşlarıyla Önder Bekensir de geceye katıldı. Bekensir, ‘Hep beraber içeri gireceğiz, kınayı basmaya geldik’ dedi. Düğüne çok az bir zaman kaldığını söyleyen Önder Bekensir, ‘Çok mutluyum’ dedi.

Hande Yener, Alişan, Meltem Ören, Yıldız Tilbe gibi ünlü isimler gecenin misafirleri arasındaydı. Alişan geceye ilk katılan erkekti ve Demet Akalın’ın kına şarkısını söyledi. Geceye davetli olan fakat katılamayan Gülşen için Demet Akalın, ‘Düğüne gelecek’ dedi. Bu arada Demet Akalın’ın annesi Şenay Akalın ve Önder Bekensir’in annesinin çok iyi anlaştığı ve kahkahaların havada uçuştuğu dikkatlerden kaçmadı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.