Öldü diye getirdiler, yürüyerek çıktı!

23.07.2013
124
Öldü diye getirdiler, yürüyerek çıktı!

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşanan bir olay “Öldürmeyen Allah öldürmüyor” dedirtti.

Akraba ailelerin kavgasında av tüfeği, bıçak ve şişle vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan İncel E. (31) ‘Öldü’ sanılarak getirildiği Medical Park Tarsus Hastanesi’nde 4 saatlik ameliyatla hayata tutundu. Evli ve 2 çocuk babası tarım işçisi İncel E. 9 günlük tedavinin ardından hastaneden yürüyerek çıktı.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tarsus’un Yeşiltepe beldesinde akraba oldukları belirtilen kişiler arasında 14 Temmuz Pazar günü akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı.

İÇ ORGANLARINDA ÖNEMLİ HASAR TESPİT EDİLDİ

Tartışmanın kavgaya dönmesiyle İncel E. vücudunun çeşitli yerlerinden av tüfeği, bıçak ve şişle yaralandı. Yakınları tarafından Medical Park Tarsus Hastanesi’ne ‘öldü’ denilerek götürülen İncel E.’nin iç organlarında önemli hasar olduğu tespit edildi.

Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. İbrahim Halil Karakan ve ekibi tarafından ameliyata alınan İncel E., 4 saatlik operasyon geçirdi.

9 GÜN SONRA TABURCU OLDU

Opr. Dr. Karakan, İncel E.’nin hastaneye geldiğinde özellikle bağırsaklarının zarar gördüğünü, iç kanamasının devam ettiğini ve şokta olduğunu bildirdi, ancak ameliyatın başarılı geçtiğini söyledi.

Ameliyattan 9 gün sonra taburcu edilen ve evine yürüyerek giden İncel E. “Ölümden döndüm” dedi. Annesi Gülşen E. de oğlunu sağlıklı görmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.