O Hayat Benim dizisi 113. bölüm fragmanında duygulandıran anlar

17.12.2016
83
O Hayat Benim dizisi 113. bölüm fragmanında duygulandıran anlar

Fox TV ekranında yayınlanan O Hayat Benim 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen O Hayat Benim ekrana gelecek olan yeni bölümde Efsun ve Bahar arasında Nuran için kıyasıya bir rekabet başlıyor. Duygu dolu anların yaşanacağı O Hayat Benim 113. yeni bölüm fragmanı ile Pazar akşamı izleyenleri ile buluşuyor.

O Hayat Benim 113. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen O Hayat Benim dizisi yeni bölüm fragmanında Bahar ve Efsun arasında Nuran için yeni bir savaş başlar. Nuran’ı Bahar’a vermemek için her türlü kötülüğü yapmaya hazır olan Efsunun yeni hamlesi ne olacaktır. Başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, ve Oya Başarın yer aldığı O Hayat Benim yeni bölüm fragmanları ile Pazar akşamı izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

O HAYAT BENİM 113. BÖLÜM 2. FRAGMANI

O HAYAT BENİM 113. BÖLÜM ÖZETİ

Üst üste yediği darbeler Efsun’u daha da saldırgan yapar. Nuran’ı Bahar’a vermemek için her türlü kötülüğü yapmaya hazırdır. Ama hayat ondan yana olmuyordur bir türlü. Sokakta kalmışlardır. Nuran’ın hastalanması, Efsun ve Arda’yı çaresiz bir durumda bırakır. Sadece Atahanlar değil, sanki bütün dünya onlara karşıdır şimdi ve Efsun’un elinden kızını korumak için hiçbir şey gelmiyordur.

O HAYAT BENİM 113. BÖLÜM 3. FRAGMANI


Bahar ve Ateş yasal süreci ertelemezler. Savcılığa yaptıkları şikayet, Efsun ve Sultan için geri sayımı başlatır. Hapse girmek kaçınılmazdır. Sultan, Efsun’u korumak uğruna gözünü karartır. İlk hedefi Hülya’nın elinde tuttuğu paralardır. Çünkü Nuran’ın hastalığı gittikçe şiddetlenirken, parasızlık Efsun ve Arda’yı iyice köşeye sıkıştırmaktadır. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.00de FOXta.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.