O Hayat Benim 123. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

14.02.2010
70
O Hayat Benim 123. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Yayına giren O Hayat Benim 122. bölümde Baharın hastalığı ile ilgili şok gerçek gündeme bomba gibi düştü. Bahar’ın hayatta kalmak için tek umudu tedavi olmaktı. Peki O Hayat Benim 123. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim 122. bölümde Bahar’ın hastalığı ile ilgili tüm gerçekler ortaya çıkıyor. Peki Bahar tedavi olabilecek mi?

Başrollerinde Keremcem, Ceren Moray, Sinan Albayrak, Süleyman Atanısev ve Oya Başar’ın yer aldığı, yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği dizi O Hayat Benim 122. bölümü ile 26 Şubat 2017 Pazar akşamı fox tvdeydi.

O HAYAT BENİM 122. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Benim dizisinde bu hafta, Bahar’ın hayatta kalmak için tek umudu tedavi olmak… Ama bu da karnındaki bebekten vazgeçmek demek! Bu imkânsız kararın eşiğinde Bahar’a güç veren, Nuran’ın sevgisi ve yakınlığı olur. Ateş ise Efsun’u suçlar Bahar’ın hastalığından dolayı… Efsun bir yandan da Sultan ve Arda’nın yanında olmak zorundadır. Çünkü Müge, Zeynep’le birlikte cinayet suçlamasıyla gözaltındadır. Sultan ve Hülya kızlarını kurtarmanın yolunu ararken, Cemal’in ölümüyle ilgili sırrı kimsenin öğrenmemesi için akla karayı seçiyorlardır. Müge ya çevresindeki herkes gibi bedel ödemekten kaçmaya çalışacak ya da işlediği suçun cezasına razı olacaktır. Babası Asım’ın yanlarına dönmesini isterken Müge’nin aklında aslında bambaşka şeyler olduğunu, Atahan ailesi çok acı bir şekilde öğrenmek üzeredir.

BAHAR ŞAHİN KİMDİR?

Bahar Şahin, O Hayat Benim dizisinden ayrıldı. 4 Mayıs 1997 doğumlu 20 yaşındaki genç oyuncu, yaşına rağmen canlandırdığı psikolojik sorunları olan Müge karakteri ile 4 sezon boyunca büyük beğeni topladı.

Şahin, dizinin geçtiğimiz bölümlerinde sinir hastalığı geçirdiği sahneleriyle de sosyal medyada Gündem olmuş, çok konuşulmuştu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.