O fotoğraftaki isim oyuncu Ali Nuri Türkoğlu çıktı

22.07.2016
80
O fotoğraftaki isim oyuncu Ali Nuri Türkoğlu çıktı

O fotoğraftaki isim oyuncu Ali Nuri Türkoğlu çıktı Boğaziçi köprüsünde yaralı askerleri taşıyanlar arasında bulunan oyuncu Ali Nuri Türkoğlu, sosyal medyada büyük bir yanlışlığın kurbanı oldu

Hain darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü’nde bir askerin karga tulumba taşındığı bir fotoğraf karesinde görülen isim, oyuncu Ali Nuri Türkoğlu çıktı.

Halkın ve demokrasinin zaferiyle sonuçlanan başarısız darbe girişiminin ardından özellikle sosyal medyada dolanmaya başlayan fotoğraflar pek çok ismi zor durumda bıraktı. Kısa süre içerisinde çok sayıda yanlış bilgi sanal alemde dolaşmaya başlayınca, doğal olarak bunların yarattığı infial de çok büyük oldu. İşte bu tarz sosyal medya üzerinden yayılarak yanlış anlaşılmalara yol açan simge fotoğraflardan birinin sahibi oyuncu Ali Nuri Türkoğlu çıktı. Boğaziçi köprüsünde yaralı askerleri taşıyanlar arasında bulunan oyuncu Ali Nuri Türkoğlu, yanlış anlaşılma kurbanı oldu.

KATİL DAMGASI YEMİŞTİAli

Boğaziçi köprüsünde sabah teslim olan askerlere linç girişimini engellemeye çalışan ve bir yaralı askeri araca bindiren Ali Nuri Türkoğlu, sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf yüzünden katil damgası yedi. Gelen tepkiler üzerine sosyal medya adreslerinden aynı yaralı askeri bir araca bindirirken çekilmiş fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu ” Çok şükür! Daha önce de anlattığım gibi ambulans giremediği için yetişen siyah araca bindirdiğimizi söylemiştim, canımdan çoktan geçtim, eğer hedef gösterdiğiniz adamlardan biri dahi şimdiye öldürüldüyse nolacak şimdi!” yazdı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.