Nurseli İdizin Çöktüğü An

29.07.2012
75
Nurseli İdizin Çöktüğü An

Bir dönem Türkiye’nin en gözde ismi olan Nurseli İdiz, hızlı bir çöküş yaşadı. Parasız kalan oyuncunun hikayesi, bir film senaryosu gibi..

Geçtiğimiz aylarda evine gelen hacizle gündeme gelen İdiz, önceki gün Çeşmede objektiflere takıldı. Aşırı alkol alıp etrafa rahatsızlık verdiği iddia edilen ünlü oyuncu, kaldığı otelden kapı dışarı edildi.

YOL PARASI BİLE YOK!

İstanbula gitmesi gereken Nurseli İdiz, bir taksiciyle pazarlık yaptı. Ancak İdizin cebinde bin 500 TLsi yoktu. Hemen telefona sarılıp kızından kendisine para göndermesini isteyen İdiz, ardından da bir mekana gitti. Kadehleri deviren Nurseli İdiz, kendinden geçti. İdizi kovan otelin müdürü ise ünlü oyuncunun sarhoş olduğunu duyunca Nurseli İdizi bir süreliğine otele geri aldı. İdiz, hâlâ Çeşmede.

BAVULUYLA KAPI ÖNÜNE

Nurseli İdiz, kaldığı otelde taşkın hareketler sergileyince kapı dışarı edildi. İdiz, cebinde fazla parası olmadığı için de kendisine kalacak yeni bir yer bulamadı. Kızından İstanbula dönebilmek için yol parası isteyen güzel oyuncu, yaşadıklarıyla Nereden nereye? dedirtti.

SAAT:15.00 SICAKLIK: 40

Ünlü oyuncu, gündüz 40 derece sıcağı bulan Alaçatıda alkol alınca; kendinden geçti. İdizin bu hallerini görenler ise; Nerede o eski Nurseli İdiz? demeden geçemedi.

BORÇ BATAĞINA SAPLANDI

Nisan ayında Nişantaşındaki evinin 8 aylık kirasını ödeyemediği için eşyalarına haciz gelen Nurseli İdiz, borcunu kapatmak için Alkentte 180 bin TL değerindeki dairesini satışa çıkarttı. İdiz, maddi sıkıntısının nedenini ise şöyle açıkladı: Yıllar önce yapım şirketi kurdum. Muhasebeci ihmalkâr çıkınca devlete 4 trilyon vergi borcu ödedim.

HİÇBİR MALI KALMADI

Vergi borcunu ödemek için bütün ev ve arabalarını satan Nurseli İdiz, böylece borç batağına saplandığını açıkladı. Bir dönem aldığı yüksek ücretle de gündem olan İdizin tiyatro sahnesinden oyun başına aldığı 250 TL de borçlarını ödemesine yetmiyor.

HASTA DİYE İÇİYORMUŞ!

Bipolar bozukluk hastası olduğunu ve ataklarını alkolle bastırdığını söyleyen Nurseli İdiz, Alkol yüzünden maddi ve manevi çok kaybım oldu dedi. İdiz, bu problemi yüzünden yapımcıların kendisine rol vermek istemediğini itiraf etti.

ALKOL ONU İŞİNDEN ETTİ

2004te Kınalı Kar dizisindeki rolüne alkol sorunu yüzünden son verilen Nurseli İdiz, 2007de de Salıncakta İki Kişi adlı tiyatro oyununda benzer sorunlar yaşadı. İdiz, son tiyatro oyunu Evliliğe Gelince ekibiyle de aynı nedenden ötürü tartıştı.

BiR ZAMANLAR YILDIZDI

Geçmiş Bahar Mimozaları dizisindeki rolüyle ünlü olan Nurseli İdiz, 1993te Saklambaç adlı yarışmayı sundu. 1994te bir kanaldan 2 milyar alan İdiz; 1995te bir başka kanala 10 milyara transfer oldu.

İdiz; o dönem kanalları peşinden koştururken bir yandan da Evita müzikali ile Kız Kulesi Aşıkları filminde de rol aldı. İdiz, bu sayede de olay oldu.

Şöhretin bunalımına giren Nurseli İdize 20 yıllık eşi Cem İdiz; boşanma davası açtı. 1995teki bu ayrılık; İdizin çöküşünü başlattı. Oyuncunun magazinsel olayları ve çıplak fotoğrafları; çöküşü hızlandırdı.

1998, Nurseli İdizin bittiği yıldı… Sarhoş olup yayına çıkamayan İdiz, hızla kilo aldı. Birçok film ve ödüle imza atan Nurseli İdiz, bir daha toparlanamadı.

Takvim

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.