Nurgül Yeşilçay “Bebek İşi”ni Anlattı

21.07.2013
79
Nurgül Yeşilçay “Bebek İşi”ni Anlattı

Nurgül Yeşilçay, yeni dizisi “Bebek İşi” ile ekranlara geri döndü. Uzun bir zaman sonra komedi dizisi yapan ünlü oyuncu dizide oynama nedenini açıkladı.

Son olarak Kanal Dde yayınlanan çekimleri Diyarbakırda gerçekleşen “Sultan” dizisinde rol alan ünlü oyuncu “Uzun uzun bakışmalardan çok sıkıldık” diyor. “Bebek İşi” dizisini seçme nedenlerinden biri de 25 dakikalık kısa süresi.

Yeşilçay, 25 dakikalık diziye bence Türk halkı hazır. Sıkıldık artık uzun uzun bakışmaları izlemekten. Artık telefonlardan yayınların izlendiği, bir yerden bir yere giderken bile bir şeylerin izlendiği bir çağda yaşıyoruz. Süre önemlidir. Süre geçiştirilecek bir şey değil ki. Sen mesela benden bu röportaj için 120 dakika mı talep edebilir misin?Bu sebepten dolayı insanlar artık dizi izlememeye başladı. Bence Türk halkı 25 dakikalık dizilere hazır. Sonuçta Amerikayı yeniden keşfetmiyoruz yurtdışında diziler genelde bu sürelerde. Süreden ziyade içeriğin önemli olduğu bir anlayışa geçmemiz gerekiyor. Sonuçta önemli olan uzunluğu değil işlevi dedi.

Baş rollerinde Nurgül Yeşilçay, Timur Acar, Nevra Serezli, Ayşenil Şamlıoğlu ve Bora Akkaşın yer aldığı, Bebek İşi Pazartesi akşamları 21.00de Show TVde!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.