Nokia World 2011 etkinliği başlıyor

Nokia World 2011 etkinliği başlıyor

Nokianın tüm otoriteleri şaşırtan Microsoft ile yaptığı ortaklık uzun süre tartışılmış ve zaman zaman protesto edilmişti. Microsoftun beklenen satış rakamlarını yakalayamayan mobil işletim sistemi Windows Phone 7yi geniş kitlelere yaymak amacıyla mobil cihaz satışlarının lideri Nokiayı seçmesi rakiplerini de yeni hamleler yapmaya itmişti.

Analistlerin iOSyi geçerek Androidin ardından dünyada iki numaralı mobil işletim sistemi olacağını tahmin ettikleri Windows Phone 7 işletim sistemi yüklü Nokia akıllı telefonlar yarın ortaya çıkacak.

Uzun süredir pek çok dedikodu yapılan ve farklı görselleri internete sızan Nokia modellerinin firmanın geleneksel tasarımını yansıtması bekleniyor.

26-27 Ekim tarihinde Londrada gerçekleşecek Nokia World 2011 etkinliği yerel saate göre 09.00da açılış konuşmasıyla başlayacak. Açılış konuşmasını bizzat Nokia CEOsu Stephen Elop yapacak.

Saat 10.45deki oturumda ise Nokia, yeni Windows Phone 7.5 Mango yüklü akıllı telefonlarını basın mensuplarına tanıtacak. Nokia daha önce ilk seride 12 adet Windows Phone yüklü cihaz piyasaya süreceğini açıklamıştı. Etkinlikte ne kadar cihazın tanıtılacağı tam olarak bilinmiyor ancak en az 3 tanesinin tanıtılacağı kesin gibi.

Nokianın yeni modelleriyle ilgili tüm detayları yarın sabahtan itibaren editörlerimizin yerinden aktarımlarıyla Donanımhaberden takip edebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.