NO:309 5.yeni bölüm tanıtım fragmanlarında neler oluyor?

25.06.2016
82
NO:309 5.yeni bölüm tanıtım fragmanlarında neler oluyor?

NO:309 5.yeni bölüm tanıtım fragmanlarında neler oluyor? No:309 dizisi büyük bir beğeni ile izlenen 4.bölümün ardından, seyirciler merakla 5.bölümü bekliyordu. Bekleme son buldu ve No:309 5.yeni bölüm tanıtım fragmanlarını yayınladı. No:309 5.bölümde neler oluyor? İşte detaylar haberimizde.

No:309 5.yeni bölüm tanıtım fragmanlarını yayınladı. Yapımcılığını Gold Yapımın üstlendiği başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Suat Sungur, Özlem Tokaslan gibi sevilen isimlerin yer aldığı No: 309 5. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Merakla beklenen dizinin gelişmelerini ve son bölüm detaylarını haberimizden takip edebilirsiniz. İşte No: 309 ile ilgili detaylar.

NO: 309 5. BÖLÜM 1.TANITIM FRAGMANI

NO:309 5.BÖLÜM 2.TANITIM FRAGMANI

NO:309 KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..
Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalının yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOXta!

KÜNYE

SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN
YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT
YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT
YAPIM: GOLD FİLM
MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER
JENERİK ŞARKISI: BURAY
TÜR: ROMANTİK KOMEDİ
UYGULAYICI YAPIMCI: AYNUR BAŞGÖK

OYUNCULAR:

DEMET ÖZDEMİR,FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR, ÖZLEM TOKASLAN, SUAT SUNGUR, SEVİNÇ ERBULAK, BEYTİ ENGİN, FATMA TOPTAŞ, Gökçe Özyol, PELİN ULUKSAR, MURAT TAVLI, MEHMET CİHAN ERCAN, CEREN TAŞÇI, EDA ÖZEL, İREM HELVACIOĞLU, FATİH AYHAN, ÖMRÜM NUR ÇAMÇAKALLI, ÖZLEM ULUKAN

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.