No: 309 özel bölüm ile ekranlara gelecek!

14.09.2016
67
No: 309 özel bölüm ile ekranlara gelecek!

No: 309 Fox Tv ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. No: 309 bu hafta kolaj özel bir bölümle ekranlara gelecek. Özel bölümde Lalenin hamileliği, kına ve Onurun evlilik teklifi konular işlenecek. No: 309 özel bölüm fragmanı ve ayrıntıları ile haberimizde yer alıyor

No: 309 başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı gibi iki başarılı isme yer veriyor. fox tv ekranlarında özel bölüm ile ekranlara gelecek olan No: 309 dizisinin yapımcılığını Gold Film üstleniyor. No: 309 son yayınlanan özel bölüm fragmanı ve tüm ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor…

NO: 309 ÖZEL BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 13. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Beklenen büyük gün gelmiştir. İki aile de heyecanlıdır. Öpücüğün etkisi Lale de ve Onur da kendini göstermeye başlamıştır. Bu öpücük aynı zamanda Onur’un bazı kararlar almasına sebep olacaktır. Düğün öncesi Onur’un Lale’ye bir sürpriz vardır. Lale evleneceği için, kendini ilk defa mutlu hissetmektedir. Bu arada erkek tarafı boş durmaz, Onur’a bekarlığa veda partisi düzenler. Onur’a sürpriz hazırlanan bu geceden, Lale de nasibini alacaktır.

NO: 309 HİKAYE VE KÜNYE

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalının yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOXta!

SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN
YÖNETMEN: HASAN TOLGA PULAT
YAPIMCI: ŞENAY ABACI TURGUT
YAPIM: GOLD FİLM
MÜZİSYEN: VOLKAN AKMEHMET- İNANÇ ŞANVER
JENERİK ŞARKISI: BURAY
TÜR: ROMANTİK KOMEDİ
UYGULAYICI YAPIMCI: AYNUR BAŞGÖK

OYUNCULAR:

DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.