No: 309 64. yeni bölümde Yıldırım hakkında ki gerçek

18.10.2017
81
No: 309 64. yeni bölümde Yıldırım hakkında ki gerçek

No: 309 64. yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Durunun hastanede kolyesini unutmasının ardından kolyeyi bulan Lale kaybetmemek adına kolyeyi boynuna takar. Onur, Lalenin boynunda gördüğü kolyenin Durunun kolyesi olduğunu anlayınca şoke olur. Peki Onur No: 309 64. yeni bölümde Yıldırım hakkında ki gerçeği Laleye söyleyecek midir?

Çarşamba akşamları ekrana gelen No: 309 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. fox tv ekranında yayınlanan sevilen romantik komedi dizisi No: 309da bu hafta Onur ve Lale arasında ki büyük sır ortaya çıkacak mı? Duru hastanede kolyesini unutur. Bunu gören Lale unutmamak için Kolyeyi boynuna takar. Onur, Yıldırım ile ilgili gizli gerçeği bu kez Laleye söyleyebilecek midir? No: 309 64. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam Fox TVde.

NO: 309 64. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Duru kolyesini hastanede unutur. Bunu fark eden Lale geri vermek üzere kolyeyi alır ve unutmamak için boynuna takar. Onur kolyenin Lalede olduğunu görünce şok olur ve kolyeyi ondan almanın yollarını aramaya başlar. Bu arada Yıldırım Onurun bir kızı olduğunu öğrenir. Onurla konu hakkında konuşur ve bu gerçeği Songüle söylemeye karar verir. Lale bu sefer gerçeği öğrenebilecek midir?

No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba 20.00de FOXta!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.