No: 309 11. yeni bölüm fragmanında eğlenceli kına gecesi

No: 309 11. yeni bölüm fragmanında eğlenceli kına gecesi

No: 309 11. yeni bölüm izleyenleri ekrana kilitleyecek. Fox TVnin sevilerek izlenen dizisi No: 309 11. yeni bölüm fragmanında Lalenin kına gecesi yapılıyor. Kına gecesinde eğlenceli sahneler yaşanıyor. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? No: 309 11. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde

No: 309 son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. Fox TVnin sevilerek izlenen dizisi No: 309 11. yeni bölüm fragmanında kına gecesi eğlencesi yapılıyr. Ayrıca Onur ve Lale doğuma hazırlık kurslarına gidince birbirlerine iyice yakınlaşırlar. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? No: 309 11. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde..

Yapımcılığını Gold Yapımın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Tolga Pulatın oturduğu, başrollerinde ise Demet Özdemir ve Furkan Palalının yer aldığı No: 309 24 Ağustos 2016 Çarşamba akşamı saat 20.00de FOXta!

NO: 309 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI – İZLE


Babaanne İsmet’in eve yerleşecek olması Lale ve Onur’u strese sokmuştur.. Aynı odada kalıp sürekli evli numarası yapmak zorunda kalacaklardır.. Bundan sıyrılmanın yollarını ararlar.. Bu arada düğün hazırlıklar tam gaz devam etmektedir. İsmet’in Onur ve Lale’yi yakınlaştırmak bir sürprizi daha vardır.. İkisini doğuma hazırlık kurslarına gönderir.

NO: 309 DİZİ SETİNDEKİ AŞK GERÇEK OLDU!

No:309 adlı dizide karı kocayı canlandıran Gökçe Özyol ile Fatma Toptaş’ın set arkadaşlığı aşka dönüştü.

Sette başlayan oyuncu aşklarına bir yenisi daha eklendi. Fox TV’nin sevilen dizisi No:309’da rol alan Gökçe Özyol ile Fatma Toptaş’ın set aşkı gerçeğe dönüştü. Dizide karı kocayı oynayan ikili, yeni aşka yelken açtı. Bir süredir birlikte olduğu öğrenilen çift, geçtiğimiz ayda Bodrum’da birlikte kısa bir tatil yapmıştı.

Onur Sarıhan (Furkan Palalı)

30 yaşında olan Onur, Sarıhanlar Holdingin iki veliahdından öne çıkanıdır. Ukala, gece gezmelerini seven, pahalı zevkleri olan, vurdumduyma, ve çapkındır.Hedefi bir gün Sarıhanlar Holdingin başına geçmektir.Dedesinden edindiği tecrübe , aldığı eğitim ve kafasında koyduğu her şeyi yapmasından dolayı ülkenin iş ve sosyete dünyasının kayda değer isimleri arasında yer almayı başarmıştır.Aşka ve evliliğe olan bakışı, zamanı geldiğinde yapılması gereken bir sorumluluktan ibarettir. Daha doğrusu bu, ailesine vermek istediği izlenimdir. Ancak Onurun, evlenmeye hiç de niyeti yoktur. Dedesinin ölümünden sonra, vasiyeti doğrultusunda evliliğe biraz daha sıcak bakacaktır.

Lale Yenilmez (Demet Özdemir)

Lale 27 yaşında genç bir kızdır. İyi niyetli, yardımsever, fedakar, dürüst, kendi halimde bir kızdır. Üniversitede tarih eğitimi almıştır.Öğretmen olmak için yıllarca KPPSS ye hazırlanır ancak atanamaz. Bundan dolayı annesinin yayında çiçekçi dükkanda çalışır.Leyla küçükken babasının evi terk etmesi ve 5 yıllık ilişkiden sonra aldatılması genç kızda travmaya neden olur. Aşka, erkeklere ve evliliğe olan tüm inancını kaybeder. Aslında kendine bile bile söyleyemez,derinlerde bir yerde gerçek aşkın özlemini çektiğini.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.