Nihal Candan kimdir?

21.03.2016
77
Nihal Candan kimdir?

Nihal Candan kimdir? Survivor 2016 Gönüllüler takımında yer alan Nihal Candan kimdir? İşte Benim Stilimde daha önce yarışan Nihal Candan hakkında detaylı bilgiler haberimizde

İşte Benim Stlim Yarışmasından hatırladığımız Bahar Candanın ablası Nihal Candan Survivora katıldı. İşte Nihal Candan hakkında detaylı bilgiler.

Bahar Candanın daha önce İşte Benim Stilim yarışmacısı olan ablası Nihal Candanın da çocukluk resmi ortaya çıkmıştı. Bu fotoğraf sebebiyle Nihal Candan hayli bozulmuştu. Nihal Candan şimdi Acun Ilıcalının bir diğer yarışma programı Survivorda yer alıyor.

NİHAL CANDANI ARATTI

Nihal candandan boşalan İşte Benim Stilimdeki koltuğu da kardeşi Bahar Candan dolduruyor. Ancak hem izleyiciye hem jüriye ablasını mumla arattırıyor. Zeka seviyesi ve ağzını yayarak konuşması ile itici bir imaj çiziyor.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

19 yaşında olan yarışmacı Mersinde dünyaya gözlerini açtı. Özel bir üniversite olan Beykent üniversitesinde Hukuk fakültesinde öğrenciliğine devam ediyor. Yapılan röportajlarda alışveriş yapmayı çok sevdiğini ifade eden Candan, her ay 1000 TLyi alışverişe ayırdığını ifade etmektedir. İşte benim stilim programından Survivora transfer olan isim, işte benim stilimde en çok gerginlik oluşturan isimdi. Sürekli diğer yarışmacılarla sert tartışmalar yaşayan Nihal, 11. haftada elenerek yarışmadan gitmişti. Fİziksel özelliklerine bakıldığında, 1,65 metre boyunda olan yarışmacı, 56 kiloya sahip. Tabi Survivorda aç kaldıkça bu kilodan daha da aşağıya ineceği tahmin ediliyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.