Newcastle United Manchester United Maçını Canlı izle

19.04.2011
83
Newcastle United Manchester United Maçını Canlı izle

Newcastle United Manchester United Maçı Canlı izle Newcastle United Manchester United Maçı Canlı Seyret Newcastle United Manchester United Maçını Canlı izle Newcastle United Manchester United Canlı izle Newcastle United Manchester United Maçını izle

Premier Ligin lideri M.United hafta sonunda ezeli rakibi M.City karşısında 1-0 kaybederek Fa Cup yarı finalinden elendi ama hala 2 önemli hedefte yani Şampiyonlar Ligi ve Lig Şampiyonluğu için çok şanslı. Hafta sonunda Arsenal’in Liverpool ile 1-1 berabere kalmasından sonra 6 puanla önde olan Kırmızı şeytanlar bu deplasmanda kazanırsa çok büyük bir avantaj yakalayacak. Ama sezon başından beri deplasmanlarda zorlanmaları en büyük handikapları. Deplasmanda oynadıkları 16 maçta 5 galibiyet 8 beraberlik ve 3 yenilgi aldılar.

Manchester United Menajeri Alex Ferguson, lig şampiyonluğunun daha önemli olduğuna inanıyor. Bu anlamda Newcastle maçının daha önemli olduğunu belirten İskoç teknik adam, The Mirror’a yaptığı açıklamada, “Lig bizim için daha önemli. Böyle de olmak zorunda. Bu nedenle daha önceki karşılaşmalardan daha önemli Newcastle maçı. Galibiyete çok ihtiyacımız var. Tercihlerimi de bu yönde yapacağım” dedi.

Newcastle son maçında Aston Villa deplasmanında 1-0 yenilmişti ama sahasında ne zaman ne yapacağı belli olmayan takımların başında geliyorlar. M.United rakibi Newcastle karşısında en son 2000 yılında kaybetmişti ve o tarihten bu yana oynanan 17 maçta 14 galibiyet ve 3 beraberlik alarak büyük bir üstünlük sağlamış oldu. Ligin ilk yarısında oynanan maçı da Old Trafford’da 3-0 kazanan Manu bu psikolojik üstünlükle deplasmanda mücadele edecek.

Bu maçta United’ın işi kolay değil ama kazanacaklarını düşünüyorum. İsteyenler tek farklı galibiyet yani 0 handikapı sistem kuponlarında değerlendirsin.

* Newcastle son 4 maçının 3’ünü kaybetti (1G).

* Newcastle evinde son 6 maçta 1 kez kaybetti (2G-3B).

* Newcastle’ın son 8 iç saha maçının 6’sı ÜST bitti.

* Manchester United son 8 maçının 7’sini kazandı (1M).

* Manchester United’ın son 10 maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Newcastle ile Manchester United arasındaki son 6 maçın 5’i ÜST bitti.

* Manchester United son 17 maçta Newcastle’ı 14 kez yendi ve hiç kaybetmedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.